bu maıl nedir ıng ceviri - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 26-10-2010, 12:12:16
 
Standart farmvilleden gelen bu maıl nedir ıng ceviri

Dear BURAK , I am writing from Zynga Game Network Inc. (“Zynga”). Zynga is the owner of the well-known trademark and trade name Farmvile. As you are no doubt aware, Farmvile is the trademark used to identify products, services, activities and events related to Zynga, including video game software and entertainment on wireless devices and computers. You have registered, without Zynga’s permission or authorization, the domain name 'farmvilleoyunu.net' (the “Domain Name”). The Domain Name incorporates the famous Farmvile mark in its entirety, and, by its very composition, suggests Zynga’s sponsorship or endorsement of your website and correspondingly, your activities. Your use of a Domain Name that incorporates the famous Farmvile mark constitutes trademark infringement and dilution of Zynga’s trademark rights and unfair competition. Your use of our mark in the Domain Name is diluting use because it weakens the ability of the Farmvile mark to identify a single source, namely Zynga. Further, your registration and use of the Domain Name misleads consumers into believing that some association exists between Zynga and you, which tarnishes the goodwill and reputation of Zynga’s products, services, and trademarks. In view of your infringement of Zynga’s rights, we demand that you provide written assurances within 7 days that you will: 1. Immediately discontinue any and all use of the Domain Name; and2. Immediately and permanently refrain from any use of the term Farmvile or any variation thereof that is likely to cause confusion or dilution. I look forward to hearing back from you within the above-mentioned time frame. Sincerely, Jennifer LamZynga Game Network Inc.

Konu Buraxlee tarafından (26-10-2010 Saat 12:17:16 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 26-10-2010, 12:34:14
 
Standart

Buyur az çok bilgin olsun.

Alıntı:
Sevgili BURAK, ben Zynga Game Network Inc ("Zynga") 'den yazıyorum. Zynga tanınmış marka ve ticaret ünvanlı Farmvile sahibidir. Hiç şüphesiz bildiğiniz gibi, Farmvile ürünler, hizmetler, faaliyetler ve etkinlikler Zynga ile ilgili, video oyunu yazılımı ve eğlence kablosuz cihazlar ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere tanımlamak için kullanılan bir markadır. Eğer Zynga'nın izin veya yetki, etki alanı adı 'farmvilleoyunu.net' ("Domain Name") olmadan, kayıt yaptırdı. Domain Name, onun çok bileşimi, ve, bütünüyle ünlü Farmvile işareti içerir Zynga'nın sponsorluk ya da web sitenizin ciro ve buna, senin faaliyetlerini göstermektedir. ünlü Farmvile işareti içeren bir alan adı kullanmanız marka ihlali ve Zynga'nın marka haklarının seyreltme ve haksız rekabet oluşturmaktadır. o, yani Zynga tek bir kaynaktan tanımlamak için Farmvile işareti yeteneğini zayıflatır, çünkü Alan Adı bizim işareti kullanmanız kullanımı sulandırarak olduğunu. Ayrıca, kayıt ve kullanım Alan Adı bazı dernek Zynga ve sen, iyi niyet ve Zynga'nın ürün, hizmet ve ticari itibarını tarnishes arasında var olduğuna inanarak içine tüketicileri yanlış yönlendirmektedir. Zynga haklarının sizin ihlali görünümünde, size edeceğini size 7 gün içinde yazılı güvence vermesini talep: 1. Derhal ve Alan Adı tüm kullanmayı bırakın; and2. Derhal ve kalıcı bir dönem Farmvile veya karışıklık veya seyreltme neden olabilecek bunların herhangi bir varyasyonu herhangi bir kullanımdan kaçınmalıdır. Ben yukarıda belirtilen süre içinde size geri haber bekliyoruz. Içtenlikle, Jennifer LamZynga Game Network Inc
__________________
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 26-10-2010, 13:09:52
 
Standart

ne cavep yazayım kapayımmı sıteyı yani?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:30:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252