|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| | |||
| http://www.sultandagitarim.gov.tr adresli siteme browser adres satırından ulaşmaya çalıştığımda Avast kasperksy Avg ve Nod32 de sorunsuz olarak siteme girebiliyorum. ama google bing vs gibi sitelerden girmeye çalıştığımda arama motorları ilk olarak status bar da http://www.sultandagitarim.gov.tr aranıyor derken birden başka bir siteye yönleniyor. yönlenen site adresi ise p3p0.com , proppera.co.cc.. sitenin tüm dosyalarını indirip avast ve kaspersky da tarattım sonuç temiz. google a sitenin yeniden değerlendirilmesini talep ettiğimde ise 1 zararlı yazılım tespit etti denilerek yasaklı site listesinden adı kaldırılmadı. ben daha önce iframe virüsleri ile vs oldukca fazla uğraştığım için az çok tecrübeliyim ama bu durumda ne yapacağımı bilemedim. bu siteye nerden ve nasıl yönleniyor bu meret.. yardımcı olabilirseniz büyük bir sıkıntıdan kurtacaksınız beni..
__________________ Sana Hayran Bu Gönül Konu RaYiHaN tarafından (20-10-2010 Saat 17:31:36 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| hostcunuza danısın bu sorunu onlar halletmezlerse buradan size gönüllü birileri cıkar inş zor bi durum bu siteye virüs bulasması.. |
| |||
| Alıntı:
Göstermiyor mu acaba ?
__________________ Web Tasarım & Proğramlama | Now you're Stronger ! | Murat Kafadar | AnkaWeb |
| | |||
| config.php ye eklenmiş bir kod yakaladım ve sorun düzeldi sanırım.. Alıntı:
__________________ Sana Hayran Bu Gönül |
| | |||
| Alıntı:
neyseki halletim. Teşekkür ederim ilgin için.
__________________ Sana Hayran Bu Gönül |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |