
16-08-2010, 04:20:56
|
| |
Mobil Ödeme | | Selamün Aleyküm diyerek başlayayım.
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Arkadaşlar bir proje peşindeyim. Ücretli üyelikli. Ücretini veremeyen sisteme dahil olamayacak. Paypal, havale gibi seçenekler olcak fakat örneğin 100 kişi para verip üye olmak istese ancak 5 kişide paypal veya internetten havale yapmak için hesap vardır. Yani bu sisteme üye olanlar genellikle normal havale, paypal fln uğraşmayan insanlar. Lafın kısası ben bir firma değilim. Fakat sitemde mobil ödeme kullanmak istiyorum. Mikro-odeme.com filan baktım ama hepsinde şirket zorunluluğu var ve mikro-odeme.com kural ihlalinde 50.000 dolar cezası filan varmış. Öyle belirtmişler.
Birde şu siteyi buldum. Buda mikro-odeme ile ortak olmuş fakat bundada öyle zorunluluklar var mı anlamadım. Yani sorunum mobil ödemeyi şirket olmadan kullanabileceğim yani siteme ekleyebilceğim bir firma veya bir çözüm var mı ?
Yoksada eft,paypal gibi seçeneklerin dışında böyle web bankacılığı ile uğraşmayanların ödeme yapabileceği bir sistem var mı ? Benim aklıma gelmedi yani mobil ödemeden başka. Mobil ödeme olmazsa ztn böyle bir iş peşinde koşmayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler.
Konu Hamitcan tarafından (16-08-2010 Saat 04:51:22 ) değiştirilmiştir..
|