|
|
| |||
| com.tr alan adını sadece marka patenti ile alabilirsiniz harici malesef'ki alamazsınız. ayrıca siz diyorsunuz ki ben kendim alacağım ancak kendiniz aldıgınız zaman bunda sizin hakkınız olucak, ve karşı tarafa bir şey kalmayacak ayrıyetten vermiş oldugunuz markalize sitesine girdim ve başlayan rakamlara da göz attım fakat atılan bu göz pek'de hoşnut etmedi neden derseniz; eğer ki 350 lira danışmanlık, evrak parası idi felan bu geliyor sana ortalama 1500 liraya değil'mi ? şahsen bilmediğim ve tanımadıgım bir yere bu şekilde yaklaşım göstereceğime gidip'de türk ticaret veyahutta isim tescil yada benzeri siteler'de en 199 liraya bu işi danışmanlık olarak çözebilirim. ![]() amaç konu baltalamak değildir. sadece bilgi |
| |||
| Hocam Ekmeği Ya Fırından Alırsın Ya MArketten.. Com.tr Domainide Ya Asıl Yeri Olan nic.tr Den Alırsın Yada Marketi Olan Hosting Firmalarından (: Ayrıca Kendi Firmanız Adına Nasıl Alacaksınız? Aldığınız Kişi Hiçbir Hak İddia Edemeyecek ? Ayrıca Fiyat Listesi Aşağıdaki Gibidir: https://www.nic.tr/index.php?USRACTN...82261874594507
__________________ Güneşimi Kaybettim, Gözlerini Görmem Gerek... |
| |||
| Alıntı:
__________________ Developer'in ah'ı, arş'ı âlâ'yı titretir. |
| |||
| Alıntı:
İstenen Evraklar Birçok kurumsal site için sadece VERGİ LEVHASI ile COM.TR TLD'si aldım. Marka tescili olmadan.
__________________ Developer'in ah'ı, arş'ı âlâ'yı titretir. |
| |||
| Alıntı:
Sanırım Sizin "Kaydederim" Dediğiniz Olay Sadece İsimsoyisim.com.tr Onu Bile Kaydedebilmek İçin İnsanların Size Kimliklerinin Scan'ını Yollamaları Gerekir.. Hosting Firması bile Değilsiniz Nasıl Güvenipte size Kimliğimizi Yollayalım ki? Bence Siz Önce www.ajansalize.net Firmanızı Düzenleyin... Siteniz Bile Yok.. Hiçbir Bilginiz Yok, Kim Nasıl Güvenecek? Ayrıca Birde "Kendi Firmam Üzerine KAydedecem" Diyorsunuz... Oldu Parasını Ben Vereyim com.tr yi Siz Kendi ÜZerinize Alın. Ne Güzel Memleket Ya (:
__________________ Güneşimi Kaybettim, Gözlerini Görmem Gerek... |
| |||
| ajansalize ile ilgili domainlerin hepsini tek tek almaktayız ve hepsine index atiyoruz ve hepsini http://www.bykanber.com/ sitesine yonlendirecez |
| |||
| Hadi ben daha güzelini yapayım maliyetine hizmet vereyim. 25 TL den tescilleriniz yapılır. Ayrıca fatura kesilir. Dilerseniz hosting alımlarınızda da 12 ay AXESS/WORLD/Bonus kartlara 12 taksit yapılır.
__________________ Sanalsistem Bilişim & Teknoloji Hizmetleri |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |