• 22-09-2012, 03:22:47

RyuShare PPS (ilk satışlardan) %60 + Rebill %60 (Süre uzatmalarda)

ÖDEME KANITI BİZZAT BANA AİTTİR

Netload paypal sonrası satışların düşmesinden sonra alternatif olarak kullanmaya başladım ilerleyen zamanlardan kendime ait ödeme kanıtı koyucam

ÖZELLİKLER

Free Kullanıcılar için 888GB Alan

Premium kullanıcı limitsiz + Dosyalarınızı ömür boyu saklar (Bu özellikleri sunan filehostların şu an parmakla gösterilecek kadar az olması ryushare'inde ne kadar büyük bir site olduğunu ve büyük oynadığını göstermektedir.

Premiumlu veya premiumsuz 2 Gb ta kadar dosya yükleyebilme.(Ftp üzerinden 2 gbtan büyük dosyaları rahatlıkla yükleyebiliyoruz)

Remote webupload ve ftp mevcut

Upload hızı Avrupadan çok iyi

Free kullanıcılar için indirme sınırı 0mb tan başlıyor istedğimiz gibi ayarlayabiliyoruz.

Ödeme Yöntemleri:

Paypal - VietComBank - AletPay - EAB -Webmoney

Sayımların çok iyi bizzat denedim.

Bu siteyi kullanmaya başlamamın en büyük sebebi hdbitz.org sitesidir.Site yaklaşık 6 aydır ryushare kullanmakta netloadın en iyi dönemlerinde bile ryushare e ağırlık vermektedir.

Söyleyeceklerim bu kadar uploadcı arkadaşlara bol kazançlar dilerim.Umarım hepimiz için faydalı olur

Refimle Üye olmak için : http://ryushare.com/affiliate.python?aff_id=155856

• 22-09-2012, 13:50:31
    Arkadaşın birisinin konusuna da yazdım...buraya da yazayım

Sadece credi cartı ile pre alınması kötü bi durum.Tek seçenek sonuçta.Artı rapidgator gibi sadece kredi kartı numarası falan da değil,çok fazla bilgi istiyor.Kullanıcıların pek o kadarına da güveneceğini sanmıyorum
  • 22-09-2012, 15:07:23
    ödeme tablonuz taaaa mart ayına ait

sanırım sonra bir kazancınız yok

sayımlarını anlayamadım

bende download var kazanç yok

satış zaten yok

sıfıra sıfır elde var yine sıfır misali
  • 22-09-2012, 17:21:21
    DeAtH_MeTaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşın birisinin konusuna da yazdım...buraya da yazayım

Sadece credi cartı ile pre alınması kötü bi durum.Tek seçenek sonuçta.Artı rapidgator gibi sadece kredi kartı numarası falan da değil,çok fazla bilgi istiyor.Kullanıcıların pek o kadarına da güveneceğini sanmıyorum
    Credi kartı olması bana göre iyi netloaddan daha iyi satış yapabileceğini gösterir zira netloadda 2 seçenek paysafecardınız yoksa ve paymenwall ı bilmiyorsanız ödeme yapamazsınız buda satışın olmayacağını gösterir credi kartı yöntemi herkesin bildiği ve en çok kullanılan yöntemdir.Çok fazla seçenek istiyor demişsiniz sadece 2 satır adres bilgisi istiyor.

warforce7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ödeme tablonuz taaaa mart ayına ait

sanırım sonra bir kazancınız yok

sayımlarını anlayamadım

bende download var kazanç yok

satış zaten yok

sıfıra sıfır elde var yine sıfır misali
    Ödeme tablosunun wjunctiondan alıntı olduğunu kendim ödeme aldığımda ödeme kanıtını ekleyeceğimi belirttim ayrıca bu site pps den kazanç sağlamaktadır downloaddan kazanç sağlamaktadır o yüzden download edilen dosyalardan kazanç sağlamamanız son derece normal konuyu dikkatli okumamışsınız tekrar okumanızı tavsiye ederim.
  • 22-09-2012, 18:18:41
    bluecity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Credi kartı olması bana göre iyi netloaddan daha iyi satış yapabileceğini gösterir zira netloadda 2 seçenek paysafecardınız yoksa ve paymenwall ı bilmiyorsanız ödeme yapamazsınız buda satışın olmayacağını gösterir credi kartı yöntemi herkesin bildiği ve en çok kullanılan yöntemdir.Çok fazla seçenek istiyor demişsiniz sadece 2 satır adres bilgisi istiyor.
    Bu mu hocam 2 satır adres bilgisi.?

Adamlar nerdeyse annenin evlenmeden önceki kızlık soyadı diyecekler.İnsanlar zaten net konusunda bilgi girmede tereddütlü.Birde bu kadar bilgi üzerine ben burdan açıkcası satış beklemem.Ayrıca netloadda kk seçeneği zaten vardı.Kaldırdılar ve yeni yöntemler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar.Bilmiyorum ne kadar doğru ama bakalım zaman ne gösterecek..
  • 22-09-2012, 21:36:43
    Alışveriş sitelerinin büyük bir çoğunluğu bu bilgileri istemektedir alış veriş yapan insanlar o yüzden bu bilgileri girmeye alışık oldukları için sorun çıkacağını sanmıyorum isim soyisim adres bilgisi insanlar bu bilgileri girmeye alışıktır.
  • 22-09-2012, 21:53:01
    yorumlar fena.
  • 22-09-2012, 22:59:26
    bluecity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alışveriş sitelerinin büyük bir çoğunluğu bu bilgileri istemektedir alış veriş yapan insanlar o yüzden bu bilgileri girmeye alışık oldukları için sorun çıkacağını sanmıyorum isim soyisim adres bilgisi insanlar bu bilgileri girmeye alışıktır.
    Adamlar paypalla alışveriş yapıyor desem.? Filehostlarda paypalı kaldırdığı için doğal olarak adamlar bu kadar bilgiyi girmeye ürkecekler.Çünkü kredi kartı dolandırıcılığı sadece bizim ülkemize özgü birşey değil...
  • 22-09-2012, 23:20:53
    DeAtH_MeTaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamlar paypalla alışveriş yapıyor desem.? Filehostlarda paypalı kaldırdığı için doğal olarak adamlar bu kadar bilgiyi girmeye ürkecekler.Çünkü kredi kartı dolandırıcılığı sadece bizim ülkemize özgü birşey değil...
    oronda 7 ay yoktu paypal çatır çatır satıyorduk.
    Şuan çalıştığım firmada 1.5 yıldır yok çatır çatır satıyoruz.

Kredi kartı kolaylıkdır. 3D sistem var çoğunda.