Merhaba;
2 seneyi aşkın bir süredir sorunsuz kullandıgım cep telefonumu elden cıkarmak istiyorum model yükseltmek amaçlı, fiyat konusunda araştırma yapıyorum, bu işden anlayan veya bu işi yapan arkadaslar, veya fikri olanlar yardım ederseniz sevinirm.
cihaz 2 seneyi aşkın bi süredir sorunsuz olarak kullanıldı, orjinal bataryası halen durmakta ve durumu çok iyi, root + custom rom yüklü içerisinde, hızı benzer özellikdeki telefonların çok üzerinde, kozmetik olarak cok küçük 1 çizik var üzerinde, belli bile olmuyor, üst kilit tuşu ve kulaklık girişinin oldugu şerit de renk atması var sadece.
iyi geceler.
Satış: 2. el LG Optimus Hub e510 cep telefonu (Araştırma)
3
●681
- 05-02-2014, 00:35:42250 güzelmiş hocam, telefoncularada 1 sorayım yarın, kafamda 1 fiyat oluşturayım, teşekkür ederim fikriniz için.neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-02-2014, 00:44:42Telefoncuların bu fiyatı vereceğini sanmıyorum hocam. Malum kira, vergi vs ödüyorlar biraz daha aşağı fiyattan alacaklardır. Öncelikli olarak birinci elden veya sahibinden tarzı sitelerden satabilirseniz üç aşağı beş yukarı daha kârlı olabilirsiniz.GKnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle