|
|
| |||
| Forum kurdunuz fakat teknik bilginiz yok veya TEKNİK DESTEK almak istiyor iseniz sizlere uygun fiyata yardımcı olabiliriz.
MAİL : iletisim@berkaygeldec.com Müşteri Yorumları : Site adresi : Berengin.net İsim:Mehmet "Merhaba berengin.net’in sahibiyim.Smf için gerekli eklentiler konusunda en ucuz fiyatı berkay arkadaşım verdi fiyattan dolayı biraz tereddüt etmedim değil fakat aldığınız hizmet gerçekten mükemmel.Kesinlikle Tavsiye Ediyorum" Site Adresi : AkdenizRC.com İsim : Recep "berkay arkadaşımıza çok teşekkür ederim.Bu öyle kuru kuru yalandan teşekkür değil.sitemizde son 3-4 gündür çok ciddi sorunlar yaşamaktaydık.üyelerimiz dahi sıkılmaya başlamıştı.ne zamanki berkay geldeç elini attı forumum bambaşka birşey oldu.Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim." Site Adresi:Netmarketiniz.net İsim: Uğur "Öncelikle berkay arkadaşımıza hızlı ve başarılı ayrıca uygun fiyat için çok teşekkür ediyorum. konuya hakim pazarlıkta olmayan ilavelerde yaptı kesinlikle bende tavsiye ederim. başarılar" Konu BerkayGeldec tarafından (28-07-2011 Saat 15:16:36 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Berkay işini iyi yapan bir kardeşimiz ![]() iyi işler berkay. Kolay gelsin. |
| |||
| ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU Yaptığınız işlem arama motoru optimizasyonu değil smf seo kurmakla arama motoru optimizsyonu yapmış olmassınız . Başarılar ...
__________________ TrendWP.com | Wordpress Temalarda Kampanyalar |
| |||
| Ben smf den artık bi yol olmaz diyordum ama bak yeni yeni girişimciler doğuyor batan bir dünyadan. haksızmıyım burak
__________________ Eğlenceye Var mısın? |
| |||
| Alıntı:
Bence Haksızsın Smf Gibisi Yok Çünkü Güncel İçerik ve Backlink , Pagerank Olduğu Zaman Vbulletin den farksız oluyor . açıkcası vbulletinden daha çok seviyorum hocam |
| |||
| smf iyidi güzeldi. Resmi sitesinde yayımlanmış olarca temam var. Ama versiyonlar eskidi artık bende ilgilenmiyorum. |
| |||
| Alıntı:
forumlardan başka platformalara geçmen dileğimle.Tekrardan hayırlı işler
__________________ Eğlenceye Var mısın? |
| |||
| Alıntı:
Sitenin google kaydını yapıp otomatik güncellene sitemap'ını oluşturup google,bing,yahoo,yandex gibi arama motorlarına onaylattırıyorum. Alexa gibi çeşitli rank sitelerine kayıtları yaptırıp eklenmesi gereken widget'leri ekliyorum. Kendi web sitelerimde (az link çıkışı olan ve değerleri iyi duruma olan) kullanıcının yükselmek istediği kelimeden en verimli şekilde backlink verip kelime bazlı aramalarda yükselmesini sağlıyorum. Eğer kullanıcı tanıtım yazısı ve backlink çalışması için ayrı bir bütçe ayırıyor ise onu en iyi şekilde kullanarak gerekli sitelerden satın alıyorum. Ücretsiz forumlarda ve blog'larda tanıtım yazıyıları yazıp yayınlıyorum ve hedef kelimeleri ilk paragrafa yazdığım için seo açısından çok daha etkili oluyor. Bunları yapıyordum fakat şu anda smf ile ilgilenmiyorum açıkcası sektörün bittiğini bende düşünüyorum. Twitter,Facebook,friendfeed,google vb. sosyal paylaşım sitelerinde profiller oluşturup sitenin rss adresini ekliyorum. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |