![]() |
|
| ||||
| Yükleme aygıtı "smfforum" database ine giremiyor. Bazı hostlarda SMF admin panelinden kendiniz database oluşturmanız gerekmektedir. Bazılarıda sizin adınızı veya database ismi eklerler. Buraya tıklayarak bu adımı tekrar deneyebilirsiniz. Böyle birşey diyor. Yapmam gereken nedir? ![]() ![]()
__________________ Sagopa Kajmer Grubuna Dahil Olmak İçin Tıkla! |
| |||
| Alıntı:
![]() arkadaşın dediği gibi yeni bir database oluştur ve bilgileri o yönde gir yada MSN adresini pm'le ben hallediyim. |
| ||||
| ayarlari_onar.php den database isminin doğru olduğunu kontrol et değilse şifreni ws doğru bir şekilde gir ayarlari_onar.php yoksa ekleyebilirim ![]()
__________________ Maximum Oyun Keyfi www.oyunmaxi.com |
| ||||
| Alıntı:
Tamam msn den konuşuruz ben özelden atarım mesaj
__________________ Sagopa Kajmer Grubuna Dahil Olmak İçin Tıkla! |
| | |||
| arkadaşım profilinden MSN 'ni aldım.. O Hatayı düzeltmeyi biliyorum.. SMF 'den iyi anlarım .. Kabul edersen ya da eklersen yardımcı olabilirim.. web-reklam@hotmail.com Ekle Sorununu Çözeyim ![]() |
| ||||
| settings_bak.php nin yedeğini alıp ismini settings.php yap ve kullandığın settings.php ile dğeiştir
__________________ www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| database hatası lütfen yardım edin | DiziClub.Net | Vbulletin | 2 | 03-07-2007 21:20:07 |
| Ftp Hatası Lütfen Yardım | Tercih | Webmaster Genel konular sorunlar | 3 | 19-06-2007 12:35:18 |
| MySQL Hatası - Yardım Lütfen. | Lee | Webmaster Genel konular sorunlar | 4 | 18-06-2007 00:28:55 |
| database hatası lütfen yardım | drogba_emre | Vbulletin | 1 | 08-05-2007 14:05:00 |
| Database hatası. Acil yardım | sultana | Vbulletin | 15 | 23-02-2007 13:08:53 |