![]() |
|
| |||||||
| SMF SMF forum ile ilgili konular |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| |||
![]() merhaba arkadaşlar resimdeki gibi copyrightın alt tarafına böyle bir alan nasil oluştururum.Burdaki sayıların yerine benim link ekleyebileceğim bir alan olucak |
| ||||
| HayroLa'nın söylediği şekilde yaparsan copyrigth'ın altında değil üstünde olacaktır. kimler online'ın altında.. copyright'ın altında olmasını istiyorsan index.template.php dosyasında Code: // Show the load time? yada Code: // The following will be used to let the user know that some AJAX process is running dost linklerde daha değişik bir görünüş istiyorsan söyle koddada yardımcı olurum. Ek olarak HayroLa'nın verdiği yöntemde linkler sadece anasayfada gözükür. benim verdiğimde tüm sayfalarda gözükür. copyright'ın altında olmasını istiyorsan index.template.php dosyasını kullanmalısın. ve bu dosyada yaptığın değişikliklerde tüm sayfalarda gözükür. |
| ||||
| dayanamadım birde ilk mesajda verildiği örnekdeki olan.. yani janjanlı olmayan bir alan açmak için kod vereyim :] hayrola'nın kodu yerine bunuda kullanabilirsin. görünüş olarak senin verdiğin örneğe daha yakındır. yıldızsız..vs.. Code: <table border="0" width="100%" class="tborder" cellspacing="0" cellpadding="4" style="margin-bottom: 2ex;"> <tr> <td class="catbg"><center><span class="smalltext">Alan ismi</span></center></td> </tr> <tr> <td valign="middle" align="center" height="40"> bu kisima icerik gelecek </td> </tr> </table> |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bazı Yararlı Mozilla Firefox Extension'ları | INfOCUS | FireFox | 33 | 06-08-2008 00:41:19 |
| Pr4 Link Sudan Ucuz! 90 prli alt sayfa | okokok | Link Borsası | 7 | 31-12-2007 09:45:16 |
| pr 4 dizin alt katagori ler pr3,pr2 ücretsiz link | webforumu | DMOZ ve Diger Dizinler | 0 | 01-11-2007 12:33:08 |
| Link Insa Kampanyasi (Link Building Campaign) | onestop | Makale & Çeviri yazılar | 31 | 01-08-2007 14:42:32 |
| Websitenize Link Directory Eklemeden Önce? | dursunbaba | Makale & Çeviri yazılar | 7 | 15-07-2007 08:28:17 |