|
|
| |||
| merhabalar r10 uzun zamandan beri kullanmakta olduğum smf sistemli forumum üzerinden değişik şekillerde gelir elde edip forum ortamını güncel tutup canlandırmak adına sahibi olduğum forumuma ücretli üyelik tarzında bir üye grubu oluşturmak istiyorum ( premium, gold üyelik gibi) Yaklaşık 2 ay önce bu düşünce için sitede bazı kategorilerde ve bazı alanlarda kısıtlamalar getirdim.. (alt yapı hazırladık) ![]() Şimdi ise bu düşüncemizi aktifleştirmek istiyoruz. Yalnız smf sistem vbulletin kadar olmasada bize bu özelliklerin bir kısmını gerek kurulabilecek modlarla, gerekse panel özellikleriyle sunuyor.. Düşündüğümüz ücretli üyelik grubuna ek olarak sunabileceğimiz hizmetler neler olabilir ? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum Saygılarımla
__________________ 6 Yaşında +500K Google indexli Pr 2 forumdan | Konu ForumAlemi tarafından (05-01-2008 Saat 14:07:45 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Alıntı:
bende şimdi fark ettim ![]() Tavsiyelerin nedir Tayfun Keskin
__________________ 6 Yaşında +500K Google indexli Pr 2 forumdan | |
| |||
| Vbulletin'deki özelliklerin hepsi biraz uğraşılırsa uyarlanabilir. Benim aklıma gelenler kısaca şöyle; Ücretli Üyeler; Mesaj kutusu mesaj saklama kutusu sınırsız olacak, Takma adlarını değiştirebilecekler, Forum reklamsız bir şekilde açılacak, Onlara özel bölüm olacak, Profil renkleri farklı olacak, Ek avatar, Ek resim gibi seçenekler olabilecek. Tabii onlara özel paneli kendinize göre yazabilirsiniz. Burada önemli olan SMF'de Grup ID numarasına göre işlem yapılmasını öğrenmiş olmaktır. Gerisini yapmanız çok zor olmaz. Örneğin üye grubunun ID numarası 5 ise yukarıda saydığımız özelliklere sahip olabilecekler. Bu gurup muhtemelen ücretli üyelik alanlardır. Eğer üye grubunun ID numarası 4 ise bu da ücretsiz üyeler olacaktır. Kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Yani aslında fikir çoğaltılabilir... İyi Çalışmalar. TayFun KesKin
__________________ Türk Telekom 32 MBit'i getirir, 5 GB'da kota koyar ! |
| |||
| teşekkürler tayfun keskin
| |||
| Bide şu açıdan düşün. Bana nasıl bi hizmet verebileceksin.Neden gold olmalıyım. Artı içerik sağlaman tabikide en önemlisi. Ama bunun için bi güvencen bi kaynağın olmalı.Örnek veriyorum yeni albüm eklemekle olmaz ben bunu zaten programlada çekebilirim.Çok güzel şeyler yansıtman lazım içerik olarak. Yani gold olunca adamda "iyiki almışım" duygusu uyanmalı. Nick değiştirme,reklamsız forum şüpesiz artı özellikler ama içerik önemli. Farklılaşmak lazım parayla alınacak birşey sonuçta. R10.net i örnek almalısın anlatmak istediğim. Gold ve silver bölümünde daha önceden interntte olmayan kaynaklar var. |
| |||
| MeSsO_ haklısın tabi.. adam üyelik alınca farklı şeyler görmeli.. ek özellikler + dır tabi.. bunun yanında forumda paylaşılması yasak olan içerikleri paylaşmak olabilir (adul* hariç.. mesela full program, full müzik) gibi
| |||
| Aslında bende arıyorum böyle bir mod var mı?
__________________ Pr1 Blogum(Blogcu ile) ||EuroSER.Org || 12 Dev Adam Patch For Nba Live 08 ßy EuroSER |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |