|
|
| |||
| Smf sitesi olan arkadaşlar, sizlerde de durum aynı mı? 2012 yılı boş görünüyor. 4 yıllık yazılmış ama ötesi yok. Resmi siteyi vs. incelemedim. Denk gelince sizlere de hem haber verip, hem sormak istedim. Farkında değilsek ve hepimizde böyleyse, resmi siteye yükleneceğiz biran önce yazsınlar. ![]() /admin/?area=managecalendar takvim aktif/pasif kısmındaki takvim yazısına tıklayınca oradaki yıl aralığını açmak gerekliymiş.
__________________ Konu grikurt tarafından (28-12-2011 Saat 13:50:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazmışım. |
| |||
| nasıl yani?
__________________ 0 tlden jenerik gıda domaini |
| |||
| Takvim 2008'den 2011 Aralık sonuna kadar aktif görünüyor. Eskiden yıl sonrası öbür yılda görünürdü. 2012 yılı boş görünüyor. Sitede sanatçının konser günleri vs. takvime eklendiği için bizde sorun oluyor. ![]() Sizlerde de mi böyle? Güncellemesi falan varmı acaba?
__________________ |
| |||
| http://www.simplemachines.org/commun...topic=463190.0 konuyu açan sonradan cevabı bulmuş. yazmış konuyu editleyerek
__________________ 0 tlden jenerik gıda domaini |
| |||
| Demek ki çözümü site içinde var. Kurcalayacağız o zaman bakalım. Yöneticiler dedi, konser vs. var çünkü. Ben takvimi kaldırdım çözdüm dedim. ![]() Kabul etmediler.. Tamam hallederiz dedim bakalım. Fırsat bulunca kurcalayayım. Madem bulunmuş, bizde buluruz.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |