|
|
| |||
| Merhaba bir sitem load ve cpu aşırı derecede kullanmaktan vps bile yetmiyor derecede kasıyor. Smf site uzmanlarından yardım istemekteyim uygun ücretle yapabilinirse iş bitiminde ücret kendilerine aktarılacaktır. Lütfen smf den yüksek düzeyde bilgisi olanlar yazsınlar.
__________________ |
| | |||
| Aynı dert bende de var arkadaşlar. Sitemde birçok modifikasyon var. Bu konulardan anlayan ve veritabanını da veri kaybı olmadan küçültebilecek, cpu aşırı yüklenme sorununu çözebilecek arkadaşlardan bende ücretli destek almak istiyorum. Forum şu anda hostgator tarafından askıya alınmış durumda. Bana siteye ulaşım hakkı verdiler sorunu çözmem için. |
| | |||
| Özelden desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de benim gibi smf forumların bu noktalarında çaresiz kalanlara ilaç gibi geliyor. |
| |||
| Arkadaşlar herkeze ayrı teşekkür ederim yanlız benim sorunum load msql kendiliğinden sorgu üretiyordu onun için bende vps taşıdım daha sonra 2 3 hafta sonra bana geri dönüşüm olunca bende siteyi bozmak ellemek istemedim büyük ihtimal scriptlerden dolayı kaynaklı diye düşünüyorum herkeze tşk.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |