Satlık İngilizce Sağlık Sitesi - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > E-Ticaret > Alışveriş bölümü > Site Satışı
Kayıt ol S.S.S. Takvim Forumları Okundu Kabul Et

Site Satışı Sitenizi satmak istiyorsanız.

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 19:57:57
Üyeliği durduruldu
 
Cool Satlık İngilizce Sağlık Sitesi

Site adresi
Site için istenen fiyat : 60 YTL
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: 23.11.2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık Sitesi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: domain ve script
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Arkadaşlar site kurup satıyorum yeni açtım siteyi ve satlıktır google reklamlarından tık başı ortalama 0.50 ile 1 $ arasında geliyor tutturursanız çok güzel para var kolay gelsin bu script sadece 3 kişiye satılacaktır.Domain isimtescil.net ten aktarılacaktır

Konu LoRD_YenGeC tarafından (03-12-2007 Saat 23:54:42 ) değiştirilmiştir..
  #2 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 20:04:56
 
Standart

sakin kimse girmesin kaspersky trojan yakaladi!
bezirci bilincli mi yaptin yoksa bilincsiz mi bilmiyorum ama ayiptir bu yaptigin
  #3 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 20:06:30
Üyeliği durduruldu
 
Standart

bilgisayarımdaki dosyaları attım ve siteyi kurdum bende virüs falan gözükmüyor...
  #4 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 20:08:48
Üyeliği durduruldu
 
Standart

The requested URL HealtyClup.CoM is infected with Trojan-Downloader.JS.Iframe.ab virus
  #5 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 20:09:26
Üyeliği durduruldu
 
Standart

allah allah nasıl silerim peki bu virusü
  #6 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 20:21:41
Üyeliği durduruldu
 
Standart

konunun silinmesini rica ediyorum virüsü bir şekilde halledip geleceğim
  #7 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 21:22:47
 
Standart

bende de buldu hocam.
__________________

  #8 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 22:13:55
 
Standart

yaw tıkladık bile... ne diyim ya ayıp acronis vr allahtan.
  #9 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 22:16:13
 
Standart

Antivirüsü olmayan, sakın explorer ile girmesin. Downloader kodu içeriyor. İFrame açığı sayesinde, sizin haberiniz olmadan keylogger yedirip, bilgilerinizi çalabilirler.
__________________

  #10 (permalink)  
Alt 03-12-2007, 22:40:43
 
Standart

bariz yaptıgı bellli.
konunun silinmesini bekleyene kadar site adresini linkini kaldırabilirdin ! cok ayıp
Konu Kapatılmıştır


Bookmarks

Seçenekler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:44:06 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.6 © 2000-2009, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204