• 03-03-2010, 18:56:59
    Üyeliği durduruldu
    Ankara bilişim hizmetleri adı altında yayın yapan; ankarabilisimhizmetleri.com (web siteleri bu)

Adının Murat ÖZALP olduğunu söyleyen ve ortağınında olduğunu söyleyen birine denk gelirseniz sakın çalışmayın.

*********** bu arkadaşlar. Bilkent ünv. yazılım mezunuyuz script ve kodlama yapıyoruz, r10.net ve hostbul.net in sahipleri arkadaşlarımız, bursa da DGN de yıllarca çalıştık deyip insanları dolandırıyorlar.

DGN de hiç çalışmamışlar.
    R10 ve Hostbul.net in sahiplerini tanımıyorlar, gaziantepte yaşıyorlar mı? bunu bende bilmiyorum, iş kanun yoluyla çözülünce öğreneceğim..

Beni dolandırdılar.

Resmi yollardan gerekli işlemleri yarın başlatacağım.

Dikkat edin ve canınız yanmasın.

Sevgi, saygı.
  • 03-03-2010, 19:02:28
    geçmiş olsun.. internetteki güven ortamını sarsıyorlar malesef..
  • 03-03-2010, 19:10:35
    Üyeliği durduruldu
    LineBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    geçmiş olsun.. internetteki güven ortamını sarsıyorlar malesef..

Haklısınız.

Benim anlayamadığım; birinden 3-5 kuruş para çarpınca ne geçiyor eline?

Uyanık geçinen salaklardan bu beni çarpan, ben bursada yaşıyorum, çalıştığı adamların hepsi bursadan ve dolandırdığı adamda bursadan.

Tahmin etmedi ve kestiremedi bence, çevremin ne kadar geniş olabileceğini ve elimin ne kadar uzun olabileceğini.

Neyse, bu konuda derdim para falan değil. Tutuklanmasını ve ceza yatmasını istiyorum hepsi bu. Bilişim suçları artık çok daha ağır, bilmiyor sanırım. Öğrenir ama, tecrübe dünyası nede olsa.
  • 03-03-2010, 19:11:24
    Üyeliği durduruldu
    20$ da 2 gun önce ben carpıldım bot satacam diye dolandırdi beni
  • 03-03-2010, 19:12:43
    Üyeliği durduruldu
    cahveci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20$ da 2 gun önce ben carpıldım bot satacam diye dolandırdi beni

Aynı adamlara mı?
  • 03-03-2010, 19:16:10
    https://www.r10.net/hosting-sirketler...erver-com.html

bu konuyada bir gözat ,geçmiş olsun
  • 03-03-2010, 19:18:32
    Bir zamanlar bende microsoftun sahibiydim googlede adminlik yaptım yalana vergi yokya acaba hayatında hiç dgn nin yanından gectiler mi ki veya radminle konustular mı ki? gecmiş olsun keşke önceden bir araştırma yapsaydınız.GaziServer.com ile bir alakası var diye duydum
  • 03-03-2010, 19:20:17
    Üyeliği durduruldu
    HayatHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir zamanlar bende microsoftun sahibiydim googlede adminlik yaptım yalana vergi yokya acaba hayatında hiç dgn nin yanından gectiler mi ki veya radminle konustular mı ki? gecmiş olsun keşke önceden bir araştırma yapsaydınız

Hocam vardır bunda da bir hayır. Dürüst ve düzgün adamdan 5 kuruş aldıysa, 500 kuruş geri verir rabbim. İmtahan dünyası.

Sağlık olsun, benden ve namusumdan, şerefimden önemli değil ya üç beş kuruş.
  • 03-03-2010, 21:10:55
    ne kadar dolandırdırlar?