• 23-02-2010, 03:10:57
    Selam ben 4 AY önce istanbulshell.net SELİM Bilen bununla taniştim ve bundan irc aldim benden sunucu almami istedi aldim verdim sonra bana dedi yiyenim hasta gece saat 3 te ödeme çikardim yiyeninini doktora götürsün diye
    ertesi gün para yetmedi gene gönderdim 3 AY Sunucu parasini ödedim buyurun www.medyadizayn.net Gidip firmanin sahibine sora bilirsiniz istanbulshell dökümanlari bende duruyo ödemeleri dördüncü ay dedimki sunucularinin yedeklerini al ben sunucuyu kapatacam aradan 10 dk geçmeden botnet saldirisi başladi.. Neden saldiriyosun dedim dediki sunucu şifresini degiştin ama sunucu şifresi kendinde degiştin diye iftira atiyo hepsinin kanitlarini suna bilirim YANİ ADAM İNTERNET ÜZERİNDEN HARAÇ KESİYO DİKAT EDELİM BU ADAMA UZAKTA YAKİNDAN YARDİM SAKİN ETMEYİN ve alişveriş yapmayin

(20:10) seLim: yedekleri
    atip
    sana
    komple
    cakmassam
    (20:10) seLim: ne olucak
    ?
    kim kurtarıcak
    (20:10) WwW.İLHANDİZAYN.: sorun dil
    (20:10) seLim: seni
    domainini
    (20:10) WwW.İLHANDİZAYN.:
    (20:10) seLim: pisletsem
    ne olucak_
    (20:11) seLim: kendine cici
    bak
    olurmu
    (20:11) WwW.İLHANDİZAYN.: allah yukarda
    sana gönderdigim
    (20:11) seLim: su dakkaddan
    (20:11) WwW.İLHANDİZAYN.: paralari
    (20:11) seLim: sonra
    kendine
    (20:11) WwW.İLHANDİZAYN.: ödedigim
    (20:11) seLim: iyi bakıcaksın
    (20:11) WwW.İLHANDİZAYN.: sunucu kiralarini

(20:11) seLim: bak nediyorum
    bu saatten sonra
    kendine
    cici bak
    (20:11) WwW.İLHANDİZAYN.: sende

HARAC KESİYO ADAMA BAKİN İNTERNETTE HARAC KESİYO
  • 23-02-2010, 03:18:46
    Üyeliği durduruldu
    Peki güzel'de bu konuyu açarken buraya gerekli delilleri de eklemeniz moderatör arkadaşlarımızın daha sağlam değerlendirme yapmaları için daha güvenilir olacaği düşüncesindeyim bence sadece konu açıp da yorum yapmak ile olmuyor yanlış anlaşılmasın lütfen konuyu editleyip daha açık printscreen veya messenger loglari koyarsanız netleşicektir.
  • 23-02-2010, 03:24:17
    BUYURUN + SİZE GÖNDERDİGİM PARALARİN RESİMLERİNİ KOYA BİLİRİM BiRCOK KİŞİYİ DOLANDİRDİ...
  • 23-02-2010, 03:26:16
    Üyeliği durduruldu
    Bu şahısı bende tanıyorum biliyorum bana da zamanında bazı şeyler yaptı lakin bir şey söylemek istemiyorum ve konuyu da baltalamak istemiyorum okmeydanı bilir birde ben bilirim neler yaşadıgımı o yüzden pek bir şey söylemiyorum önemide yok zaten geçmiş olsun ne diyebilirim ki.. fakat sizin de burada pek iyi konunuz yok insanlara iftira atmayın!
  • 23-02-2010, 03:26:55
    Üyeliği durduruldu
    ilhandizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    BUYURUN + SİZE GÖNDERDİGİM PARALARİN RESİMLERİNİ KOYA BİLİRİM xxx dolandirdi bu adam isterseniz gidin sorun... Kanitlari bende
    1 Dakika anlamadım xxx dolandırdı diyorsunuz xxx sizi nasıl dolandırıyor ben yaklasık 5 aydır kendisiyle çalışıyorum bunyelerinde 3 adet makinem mevcut dolandırıcılık gibi bir şeyi görmedim dahaki siz nasıl bu iftirayı atabiliyorsunuz ?
  • 23-02-2010, 03:38:42
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    istek üzerine kaldırıldı....
  • 23-02-2010, 03:41:24
    insanların ekmekleri ile oynayan adamın birisidir yok ona ddos at yok buna ddos at yok bu anama sövdü yok bu bacıma sövdü saldırmam lazım kapatmam lazım ( ama hepsi yalan ) kendisi iş yapabilmek için insanlara iftira edip karalaya bilen bir insan tıpki bana ve linebilisim e yaptığı gibi adamların domaini linebilisim.com adamların linebilisim.net i alıp sitelerine ***** script i koyabilen kapasiteli bir arkadaştır....
  • 23-02-2010, 03:42:59
    isteği üzerine kaldırılmıstır...
  • 23-02-2010, 03:46:11
    Benden korkmuyosun ALLAH tandami korkmuyosun yazik sana be ...