• 22-02-2010, 16:18:59
    Evet arkadaşlar konu başlıgındanda anlasılacağı gibi ucuz hostingin sonucu böle olur. Ne olur diyeceksiniz ÇAMLICA TOSTİNG adında bir host firmasının r10 da yapmış olduğu kampanya paketlerinden birtanesini aldım ve 100 GB trafik vardı benim diğer sitelerimde 50 GB trafik olmasına ragmen Camlıca Tostingden aldığım host tan daha hızlı giriş yapıyorlardı bu hostcudan aldığım host ise siteyi en erken 1 dk da açıyordu + olarak müsteriyle hiçbir ilgileri yok herneyse adam önce bana geldi senin ücreti ödeme süreni 10 gün uzatıyorum dedi neyse ha bugün düzelir site ha yarın düzelir derken düzelmedi bende domainimi hosttan çektim ve iletişime geçmeye çalıştım ama irtibata geçmediler benimle bende email attım bu sefer bana dün gelen email aynen şu şekildedir
    Çamlıca Hosting firmasından aldığınız " 1 " adet, pro paket'in ödemesi yapmayacağınızı domaininizi farklı dns'ye çektiğini satış temsilcimize söylemişsiniz. Öncelikle böyle birşey söz konusu değildir. Paket 1 hafta içinde iade edilebilirdi. (7 gün) Siz aldıktan 9 gün sonra bildirdiğiniz için ödeme işlemini yapmak zorunluluğunuz vardır. Eğer ödeme yapmazsınız. Hakkınızda adli - hukuki başvurular yapılacaktır, ve ***** site açmaktan dolu anayasada geçen kanunlar nedeniyle 1-26 gün hapis cezanız istenecektir yada 20,000 TL para cezasına çarpırtacaksınız... 

Son Ödeme Tarihiniz: 23 Şubat 2010 Salı 16.30'a kadardır...

Ödeme işlemi gerçekleşmezse avukatımız ( Gürkan KAYA ) tarafından hakkınızda hukuki soruşturma başlatıcaktır.

Kendiniz hakkında arama işlemi başlatılacaktır...

Ödemeniz gereken tutar: % 0,69 Faiz'li hesaplanmıştır. Salı günü borcunuz: 20 TL'idi  "çarşamba, perşembe,cuma (3)" 23 TL olmuştur. 

Günde 1 TL faiz ücreti alınmaktadır...

Ali Rıza bey, bu işler gerçekten çoçuk oyuncağı değil. Resmi bir firmadan hosting alış-verişi yapıyorsunuz. Biz gideriz avukata 200-300 neyse veririz bizi etkilemez günde 100 adet hosting satıyoruz satışlarımız 2'e katlandı. Ama sizin en ağır cezayı almanızı sağlarız.

BU MESAJ işbu bilgilendirme amaçlı mesaj ÇAMLICA HOSTİNG İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş tarafından şahsınızı bilgilendirme amaçlı gönderirmiştir...
    BU MESAJ: Satış yapan personelimiz tarafından ( OĞUZHAN BAKIRHAN ) size gönderirmiştir...

Çamlıca Hosting

Muhasebe Departmanı

Murat ÖZTÜRK
    adamların daha ne YS Belgesi ne Vergi Levhası Var A.ş Olmuşlar
  • 22-02-2010, 16:27:50
    Bir halt yiyemezler.Asıl yerinde olsam önce maliyeyi ararım,ardından telekom iletişim başkanlığını ararım veririm bırak sonra o uğraşsın.
  • 22-02-2010, 16:44:47
    Bir mail ancak bu kadar uydurmasyon yazılabilirdi
  • 22-02-2010, 16:46:51
    Haha İlk defa böyle bir uyarı metni gördüm Özel tim peşine düşmesin alacak için
  • 22-02-2010, 16:48:29
    Kurumsal PLUS
    Maili okurken gülmekten yerlere yattım
  • 22-02-2010, 16:53:10
    Oldukça komik bir uyarı olmuş ve de acemice söylediklerinin hiç bir yasal dayanağı yok ,aklı sıra gözdağı vermeye çalışmış.
  • 22-02-2010, 16:54:45
    Vay be, görende bankadan bireysel kredi almış zannedecek.
  • 22-02-2010, 16:56:26
    Alıntı
    Ödemeniz gereken tutar: % 0,69 Faiz'li hesaplanmıştır. Salı günü borcunuz: 20 TL'idi "çarşamba, perşembe,cuma (3)" 23 TL olmuştur.

Günde 1 TL faiz ücreti alınmaktadır...

Ali Rıza bey, bu işler gerçekten çoçuk oyuncağı değil. Resmi bir firmadan hosting alış-verişi yapıyorsunuz. Biz gideriz avukata 200-300 neyse veririz bizi etkilemez günde 100 adet hosting satıyoruz satışlarımız 2'e katlandı. Ama sizin en ağır cezayı almanızı sağlarız.
    Biz nerede yanlış yapıyoruzda satışlarımız daha 2 katına çıkmadı :P

%0,69 faiz 20 TL de 1 TL yapıyorsa 3 günde nasıl 23 TL oluyor :S
  • 22-02-2010, 17:22:16
    Arkadaşların bende bir sitesi barınmakta bana bu yazıyı yollamıştı okurken sandelyeden düşmüştüm kendilerine buraya konu açmalarına söyledim ve acmışlar bakalım Camlica LTD ŞTİ den cevap gelecek mi