• 03-07-2009, 10:17:17
    cok iyi bi hizmetleri vardı son 2 gündür satis@favorihosting.com daki Abdullah sanırım hep msnde açık ama dışarda oldığundan cvp vermiyor yönlendirme yapıcam kimseylşe irtibata geçemiyorum destek için olan adresleride kapalı en son bi ara siteler kapanıp gitmişti sanırım siteye üyeliğimde gitmiş üye olabilirim ama onlardan yapmasını istiyeceğim bilgilendirmeden üyelik fln silmişler ben bir anda bu kadar ilgisizliğe desteksizliğe kızdım ve hala da aynılar tık yok kimseden..
  • 03-07-2009, 12:09:15
    Favorihosting eski müşterimdi , şu an bahsettiğiniz satis@favorihosting.com MSN adresi açık fakat iletisinde "şehir dışında" yazıyor , Cep telefonları var ise oradan ulaşın.
  • 03-07-2009, 15:05:56
    Favori ile bir dönem çok iyi alışverişler yaptık , can biraz sabır et gelir Abdullah şehir dışında görünüyor msn de , online fakat cevap yazmıyor arkadaşın dediği gibi cepten ulaşmayı dene
  • 06-07-2009, 10:24:17
    Favori Hosting ile 2 senedir çalışıyorum. 2 senedir fazla bir sorun yaşamadım. Fakat 1 ay önce falan bir talihsiz olay yaşadılar. Müşterilerini mağdur etmemek için çok uğraştılar. Bunu ben onları tanıdığımdan ve devamlı irtibat halinde olduğum için biliyorum. Fakat her türlü çabaya karşılık verileri kurtaramadılar sanırım. Müşterilerini de mağdur etmemek için çalıştıklarını biliyorum.

Abdullah bey şehir dışında. Aynı şekilde destek departmanları Serkan bey de şehir dışındaydı. Abdullah bey bilgisayarı açık bıraktı sanırım. MSN 24 saat açık. Destek departmanındaki Serkan bey de sadece maillere cevap veriyor msn ye girmiyor. Ama ikisi de tekrar dönerse herşeyin daha iyi olacağına eminim.

Şu aralar biraz sıkıntı oldu fakat Abdullah Beye veya Serkan Beye mail atarsanız hemen cevaplayacaklardır veya işiniz acele ise telefonla ulaşabilirsiniz.
  • 06-07-2009, 10:34:42
    inşallah sorun düzelir temenim bu
  • 11-07-2009, 13:59:50
    Üyeliği durduruldu
    İnsallah sorun duzelir kimse zarar görmeden kapanır bu konu.

Kolay gelsin herkeze.