Acaba Yanliş mı Yaptım? Dt.Net.Tr
10
●916
- 01-07-2009, 00:14:22arkadaşlar Dt.Net.Tr Okan Bey'e ulaşan birisi varmı? iki gün önce ödeme geçtim VPS için 2 Gündür okan bey yok. Bursa'da oturuyorum yarın da sitede olan adreslerine gideceğim. Pazar Gününden beri ortalikta Yok ulaşabileceğim bir telefon falan varmı Dt.Net.Tr Müşterisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz?
- 01-07-2009, 00:24:55sabahtan beri arıyorum maalesef kimse açmıyor telefonu. hostbul'daki sirket bilgilerinden bir cep numarası buldum ama ulaşamıyorum hiç bir türlü :S o iki numarayı ezberledim. Ödemeyi Saat 3 gibi yaptım dün akşam 9 gibi ticket a yanıt geldi. ama gerisi yok ödeme onayı alacakmış ödemeyi EFT geçerek yapmıştım ama ulaşamıyorum.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-07-2009, 00:29:59bende öyle bir olay var diye zannediyorum. ama bilmiyorum. bir çok yerde kendisi ve şirket için iyi şeyler okudum ama bilmiyorum buraya da büyük ihtimal yogunluk olduğu için giremiyorum kapıda kalıyorum
yokmu hiç Okan Bey'in müşterisi olan? Ona Cep Telefonundan yada sitesindeki telefonlardan hariç telefondan ulaşan ?
- 01-07-2009, 12:59:16verdiğin ikinci numara ev numarası çıktıMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-07-2009, 13:07:05Üyeliği durdurulduBLaSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence adreslerine gitmelisin eğer sana yakın ise başkada birşey diyecek birşey bulamıyorum
yokmu hiç Okan Bey'in müşterisi olan? Ona Cep Telefonundan yada sitesindeki telefonlardan hariç telefondan ulaşan ?