Lütfen bu konuda fikirlerinizi belirtiniz
19
●806
- 28-06-2009, 19:15:22Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Cennethost.com dan 500 mb host snırım 10 gb. bw bi linux host aldım ödediğim ücret 45 tl. hostu alalı 16 gun oldu ve son 1 haftadır sureklı kapanıp kapanıp acıldığından mağdur oldum. sitemi başka bi yere taşıdım paketin iptalini istedim, ve tabiki para iademi talep ettim fakat bana 1 hafta doldugundan paranızı veremıyoruz dediler. bu durumda napmalıyım eyvallah diyim paramı ona hibe mi etmem yoksa onun özür dileyim paramı iade mi etmesi gerekir. lütfen fikirlerinizi belirtiniz.Sizin dediklerinize göre hareket edicem
- 28-06-2009, 19:31:33Eğer 16 gün boyunca sorunsuz hizmet vermesine rağmen paranızı geri isteseydiniz firma haklı olurdu ancak burada 16 günün 1 hafta gibi bir süresinde siteniz kapalı kalmış ve mağdur duruma düşmüşsünüz. Firmanın bu durumda geri iade yapması daha doğru olur ama geri iade yapmazsa da saygı duymak gerekir, hizmet sözleşmesinde maximum iade süresi 1 hafta diye ibare de bulunuyor ise
- 28-06-2009, 19:37:12hocam bırakın hizmet sözleşmesini sitesi bile faliyette deil buyrun sitesi CennetHost İnternet Hizmetleri şunu belirteyim 1 hafta boyunca sürekli kapanmadı. kapandı açıldı,kapandı açıldı sürekli bu şekilde oldu sorun ne dediğimde saldırı varmış olan şeylermiş bunlar dedi.
- 28-06-2009, 19:54:28Hizmeti kimden alırsanız alın size hizmeti veremiyorsa bundan sonra sizde bu hizmetten faydalanmak istemiyorsanız kullanım süresini alınan bedel üzerinden aya güne bölünür ve efendi gibi geri ödenmesi gerekir.mod48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ha.! efendi gibi ödemiyorsa burada ismini açıklayın sizin mağduriyetinizi o firmadan bundan sonra hizmet alacaklar burada konudan yorum alsınlar belki sizi üzenlerde bundan ders çıkarırlar
halada vermiyorum diyorlarsa demekki zor durumdalar sizin paranıza bu kadar ihtiyacı var demektir