• 22-06-2009, 14:32:46
    Arkadaşlar geçen ayın 20 sinde dt.net.tr den bir vps aldım.

Dt.net.tr sahibi okan bey den bizzat ben aldım.

1 aylık kullanma dönemimde yaklaşık 9- 10 gün vps kapalı kaldı.Sabah ticket atıyorum akşam 4 te cevap geliyor ve sorunu çözmeye çalışıyoruz deniliyor.Msn de olmuyor tele cevap yok,ayrıca sorun yaşanırken kesinlikle bilgilendirilmiyorum.Hitlerim şuan dipte ve müşterilerimin yarısı gitti.

Size de kesinlikle tavsiye etmiyorum ,sizde mağdur olmayın diye bu yazıyı yazıyorum.
  • 22-06-2009, 14:35:03
    Üyeliği durduruldu
    Urgup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

1 aylık kullanma dönemimde yaklaşık 9- 10 gün vps kapalı kaldı.Sabah ticket atıyorum akşam 4 te cevap geliyor ve sorunu çözmeye çalışıyoruz deniliyor.Msn de olmuyor tele cevap yok,ayrıca sorun yaşanırken kesinlikle bilgilendirilmiyorum.Hitlerim şuan dipte ve müşterilerimin yarısı gitti.

Size de kesinlikle tavsiye etmiyorum ,sizde mağdur olmayın diye bu yazıyı yazıyorum.
    Merhaba,

Ticketlara mümkün olan en kısa sürede cevap vermeye çalışıyoruz.VPS lerde IP çakışması sonucunda erişim problemleri oldu.Ancak bu problemler bizden kaynaklı değildi.Dün gece verimerkezinden yeni ip adreslerini aldık ve değiştirdik.Şuan da erişim problemleri giderilmiştir.
  • 22-06-2009, 14:39:44
    DT-Okan Beyden bende Vps server aldım. Vnc kuruyorum sürekli hypervm bugından dolayı hata veriyor.O yüzden karşılıklı anlaşarak bende iptal ettirdim hizmetimi sonuçta işime yaramıyor. Ama ticketlara cevap meselesi kesinlikle Okan Bey çok hızlı. Adeta msn gibi kullanığım olmuştur. ama yılmadan cevap verdi. işi çıktı server kuracakmış saat x ten sonra yardımcı olabilirim dedi gitti.Okan beyin desteği süper bence..
  • 22-06-2009, 18:46:56
    Üyeliği durduruldu
    Urgup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayatta hersey olabilir. Zaten VPS aldıgınız kişi acıklamasını yapmıs. Buraya konu acmadan önce kendisine ulaşsaydınız aranızda halletseydiniz. Ama yok burası r10 kimin sitesi 2 dakika kapandı gelip konu acsın ohh ne ala bi şey. Neyse kolay gelsin.

İnsallah ortak bi yol bulur anlasırsınız.
  • 24-06-2009, 09:23:21
    Üyeliği durduruldu
    Okan bey işini düzgün ve kaliteli yapan bir insan...

DT hemen hemen markalaşmış bir firmadır. Bu tür sorunlar her zaman olabilir ip çakışması vs. karşı taraftan sorunun ne olduğu dinlemeden nolur gelip burda konu açmayın...

Firmaları lekeliyosunuz başka birşey değil....

Saygılar
  • 24-06-2009, 09:24:16
    Üyeliği durduruldu
    DataTeknoloji den hizmet almıştım ve gayet memnundum. Elbetteki teknik problemler olabilir ama emin olunki onu ne kadar kötüleseniz başaramazsınız.
  • 24-06-2009, 09:27:47
    Abys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayatta hersey olabilir. Zaten VPS aldıgınız kişi acıklamasını yapmıs. Buraya konu acmadan önce kendisine ulaşsaydınız aranızda halletseydiniz. Ama yok burası r10 kimin sitesi 2 dakika kapandı gelip konu acsın ohh ne ala bi şey. Neyse kolay gelsin.

İnsallah ortak bi yol bulur anlasırsınız.
    Ksinlikle.
    Çok ciddi bir problem olmadıktan sonra yazılmamalı bu şekilde. Okan Bey konu açtın diye farklı bir yanıt mı verecek ya da aynı açıklamayı yapmayacak mıydı?
    Biraz da firmaları düşünmek ilişkileri sıcak tutmak lazım. Ben de hizmet aldığım firma ile sorunlar yaşadım,yaşıyorum ama firma hatalarını kendileri ile çözüyorum. Hem onlarda bu konuda daha dikkatli oluyorlar. Aileden birisi gibi davranırsanız problemler çözülüyor.
  • 24-06-2009, 09:31:29
    Üyeliği durduruldu
    Sorun bir nebze olsun bizden kaynaklansa yine üzülmeyeceğim ama Atilla da çok uğraştı ip sorununu gidermek için.Olmayınca verimerkeziden yeni ip ler alındı.Şuan hiçbir problem yoktur.
  • 26-06-2009, 20:43:28
    Üyeliği durduruldu
    Okan bey işini doğru düzgün yapan insanlardandır. Belirtildiği gibi aksilik olmuş ve sorun giderilmiş, iki tarafada geçmiş olsun