Anket Kim Alır Maçı?
Toplam Katılımcı Sayısı: 152
Kim Alır Maçı?
Galatasaray
%48,68 (74 Oy)
Berabere
%14,47 (22 Oy)
Fenerbahçe
%36,84 (56 Oy)
  • 05-04-2009, 23:41:34
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle konuyu bir gün erken açtım biliyorum özür dilerim ama bir sebebi var. Malesef forum daki arkadaşlar konu açarken hiç birşeye dikkat etmiyor. Örnek vermek gerekirse karşılıklı saygı bu yüzden tarafsız biri olarak konuyu açmak istedim.

Takımların son 3 maçtaki performansları;
    Trabzonspor - Galatasaray : 2-2
    Galatasaray - Eskişehirspor : 0-1
    Gaziantepspor - Galatasaray: N/A

Fenerbahçe - Kocaelispor : 1-1
    Bursaspor - Fenerbahçe : 2-1
    Fenerbahçe - Eskişehirspor : 2-1

Umarım küfürsüz ve bir birinize saygı içersinde hitap edersiniz birbirinize. Hayırlı olsun şimdiden kazanan takıma, başlık fotoğrafarını sade yapmak istedim değişlik isterseniz yaparım...
  • 05-04-2009, 23:42:20
    Hayııııııııııııır Erkin abi naptın ya
  • 05-04-2009, 23:45:42
    Biliyorum MeSsO sen çok seviyorsun başlık açmayı yukarda ki özür aslında senin içindi isim vermedim. Bu maçlık idare et çünkü r10 | futbol konularında saygı ve sevgi çok düştü...
  • 05-04-2009, 23:48:52
    Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biliyorum MeSsO sen çok seviyorsun başlık açmayı yukarda ki özür aslında senin içindi isim vermedim. Bu maçlık idare et çünkü r10 | futbol konularında saygı ve sevgi çok düştü...
    Yok abi şaka yapıyorum canın sağolsun
    Umarım uğurlu gelirsinde maçı alırız.
    Sonra her hafta rica edicem senden konu açman için
    Resimde gayet hoş olmuş ellerine sağlık.
  • 05-04-2009, 23:52:41
    İki taraf için de kader maçı niteliğinde bir maç. İki taraf da canla başla mücadele edecek. Harika bir maç olcak bence. İnşallah alcak bu maçı aslanlarım.
  • 05-04-2009, 23:57:10
    Galatasaray yarın ki Antep maçında puan kaybederse futbolcuların üzerinde daha büyük bir baskı olacağı için çok rahat kazanacaktır Fenerbahçe.Bana göre yarın ki maç derbinin kaderini büyük ölçüde belirleyecek.

Son olarakta Galatasaraylı gazeteci Hıncal Uluç'tan bir alıntı:
    "Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında Galatasaray favoriyse Fener kazanır, Fener favoriyse Fener fark atar"
  • 05-04-2009, 23:57:40
    Keyif almaya bakın beyler dünya ki en çok ilgi gören 5 maçtan biri bu maç. Maddi imkanı olan gitsin stadyumdan izlesin tv'den nasıl olsa 10000 kez görebilirsiniz. Ben bir aksilik olmazsa Cardiff'e felan gidip Türklerin yoğun olduğu bir yerde izlemek istiyorum. Yer önemli değil önemli olan keyiflice biriyleriyle izlemek ve tatlı tatlı kızdırmak birbirini. Örnek bugün Ağabeyim üşenmedi teee aradı beni Eskişehirden kendisi Fenerbahçeli bugün yendiler kaçırmaz direk arar
  • 06-04-2009, 00:04:37
    Biletler çıkmadan bir gün önce Beylikdüzünde sabahlıycaz arkadaşlarla.
    Gece 10 gibi gitmeyi düşünüyoruz
    3-4 defa daha kritik maçlara çok erken gittim bir tanesinde bulabildim sadece.
    Normalde aynı gün bulunuyor ama derbi,şampiyonluk maçı oldumu zor.1-2 saatte bitiyor.
    O yüzden o gece orada kalıcaz.
    Umarım bilet buluruz..
  • 06-04-2009, 00:22:57
    Hadi be ..