Film sitem var, özgün içerik giriyorum en başından. Şimdi binlerce film mevcut, yavaş yavaş hem kendi tercih ettiklerimi, hem de son dönemde izlenilen veya konuşulan filmleri ekliyorum.
Google'da en çok aratılan veya izlenen filmleri nasıl bulabilirim?
En çok arama yapılan / izlenilen filmler?
7
●1.486
- 05-09-2013, 09:58:29Üyeliği durdurulduAdwors key den az çok tahmin üretirdiniz ama onun da sevisini kapattılar.
Film kolik biri olduğumdan mantıken söliyeyim. Daha önce imd puanı ve büyük kitle yapan filmler aranır bunları zaten imd den veya diğer filmlerinin ençok izlenenlerinden de bulabilirsiniz.Eyer konu bazında daha çok hit istiyorsanız yeni çıkan filmler eklemelisiniz. Yani piyasayı takip edip çıktığı anda yüklemelisiniz bu sayede çok büyük bir hitte kavuşa bilirsiniz. örnek vermek gerekirse
Piyasaya 2 gün önce düşen bir film sadece 1 siteden
- 05-09-2013, 10:06:10Evet ben de bu şekilde yapıyorum, yeni hit filmleri tercih ediyorum. Fakat en çok aranılan veya izlenilen hangisi olduğunu bilmediğimizden, yavaş hareket etmek istemiyorum.Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer arkadaşlardan da görüşlerini alalım, teşekkür ediyorum. - 10-09-2013, 22:33:50Hocam ilk olarak ben film sektöründe değilim. Fakat araştırmayı severim ve bir kaç nokta paslııyım sana sende bak bunlara.
1. Film deyince aklıma IMDB geldi ve bingo. En beğenilen 250 film listesi yer alıyor sitede.
2. Daha sonrada TR için beyazperde.com var burada büyük sitelerden. En çok izlenilen filmler diye adamların sayfası var. Buradan yardır git, seç beğen ekle işte.
3. Benlik bu kadar, Gerisini de sen bul artık
- 10-09-2013, 22:52:16Üyeliği durduruldu2-3 ay önce bir çalışma için liste oluşturmuştum. Filmlerin googlede tam aranma hacimleri yazıyor.
Link: https://gist.github.com/anonymous/6514619 - 17-09-2013, 15:44:05extraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süper bi çalışma valla ayak üstü film sitesi açasım geldi.