• 23-10-2008, 19:52:22
    Alıntı
    Her siteye whois takıntım filan yok, faaliyet belgesi sorulupda server özellikleri veriliyorsa ve bizim datacenterımız Adanada diyipde, whois bilgilerinde Netinternet olarak gözüküyor ise kusura bakmayın ama bunu ben takıntı yaparım.
    Halen kıtlık çıkartıyorsunuz. Gerçekten öğrenene kadar çekilin bence.
    Mayanet Verimerkezi üzerinden satış yapıyoruz. Mayanet kurumsal bir çalışan bir firma ve ISP. Sitelerim Netinternet te barınıyorsa sorun Netinternet' faaliyet belgeleri var mı ?
    Daha daha söylüyorum Mayanetle çalışıyorum gerekli belgeleri görmek isterseniz buyrun gelin.Siz lafı neden çekiyorsunuz hani işi bırakıcaktınız ?
  • 24-10-2008, 12:59:03
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Halen kıtlık çıkartıyorsunuz. Gerçekten öğrenene kadar çekilin bence.
    Mayanet Verimerkezi üzerinden satış yapıyoruz. Mayanet kurumsal bir çalışan bir firma ve ISP. Sitelerim Netinternet te barınıyorsa sorun Netinternet' faaliyet belgeleri var mı ?
    Daha daha söylüyorum Mayanetle çalışıyorum gerekli belgeleri görmek isterseniz buyrun gelin.Siz lafı neden çekiyorsunuz hani işi bırakıcaktınız ?
    İnanamadığım birşey için işimi bırakacak değilim. Hiç mantıklı gelmiyor çünkü açıklamalarınız. Faaliyet belgesi adlı bir konuda sunucu özellikleri gösteren birisinden ne beklenir ki ?
  • 24-10-2008, 13:34:15
    yelhosting fazla uzatmanın anlamı yok.faaliyet belgesi olmayan birisini şikayet ediyorum diye çıkışan bir arkadaş kendisi.hatta faaliyet belgesi olmayanlarıda savunur halde görüyorum kendisini
  • 25-10-2008, 00:29:56
    Alıntı
    İnanamadığım birşey için işimi bırakacak değilim. Hiç mantıklı gelmiyor çünkü açıklamalarınız. Faaliyet belgesi adlı bir konuda sunucu özellikleri gösteren birisinden ne beklenir ki ?
    Halen sindiremiyorsun galiba ?

Alıntı
    yelhosting fazla uzatmanın anlamı yok.faaliyet belgesi olmayan birisini şikayet ediyorum diye çıkışan bir arkadaş kendisi.hatta faaliyet belgesi olmayanlarıda savunur halde görüyorum kendisini
    Bu şikayet işini flood programlarıyla yaptırın belki başarılı olursunuz.
  • 25-10-2008, 09:52:59
    ekinnetworks arkadaşlarına -rep vermesi için iyi talimat vermişsin birtanesi çekinmeden adresini vermiş keşke adres yerine nick belirtseydi
    şunu yazmış
    Comment:
    Buyur gel Sumer mahallesı ıboosman cad. no 18 Seyhan / ADANA buyrun gelın

bu kim neci hiç tanımam etmem kendi kendine gelip - vermiş gitmiş çok ilginç. Bu konuya daha fazla bişey yazmıyorum herkes görüyo kimin ne olduğunu
  • 28-12-2008, 18:46:10
    Üyeliği durduruldu
    HostHavuzu şikayet edilmiştir
  • 30-01-2009, 21:26:10
    ArkadasLar Bende Bunu sunmak ıstıyorum

ArkadasLar Nidosa.Com - Web Hosting, IRCd Shell, IRCd Reseller bunlarla ırc actım adamlara guvendım adamalrla ıs yaptım belli bır sure sonra makınalarına virüs girdi sonra sıtelere bulastı bız virüs girdi dedik silin diye adamlar sildiler belli bir süre sonra gene aynı sonra sizin makıneneizde virüs var dedık adamlar agalık yapmaya basladılar 2 gun bekle duzelır dedıler 1 hafta bekledık düzelmedi sonra damalr bızı msn den engellediler bızde son careyı shell değişmekle careyı bulduk ama o kadar emek o kadar para verdık sıteler tasarımlar forumlar hepsi bosa cıktı adamalr temızledık dedılerıne ragmen yedeklerı aldıqımızda alamadık virüs vardı dıye ızın verılmıyordu sonra adamalarla gıttık konustuk IRC lerinde adamalr bızı z-line atarak uzaklastırdılar ( Sizden ıstedıqım sakın ama sakın bölelerınle iş yapmayın )

ALma MazLumun Ahını Cekersın Aheste aheste Elbet acısı Cıkar

iyi forumLar Herkese
  • 11-05-2009, 21:54:42
    Üyeliği durduruldu
    hayırlı olsun güzel bir uygulama böylelikle host ücreti alıp 2-3 gün sonra kapatan kişilerin önünede geçilmiş olur. paylaşım için teşekkür ediyorum.
  • 21-08-2009, 00:40:40
    Merhabalar,
    birisi kar bilişim (iis.com.tr) diğeri de klavyehosting Kaan Cinkaya olmak üzere 2 kere kazık yedim. Reseller hesaplarım kapandı birşey demiyorum, afiyetle yiyebileceklerse yesinler. Herkesin karakterine karışamayız.

Kardeşim madem bu işi yürütemiyosun, gönder müşterilerine bi eposta; ben bu işi beceremedim, battım, maddi olarak zor durumdayım vb gibi. Herkes de siteler elden gitmeden baksın başının çaresine. İşi yürütemiyorsanız en azından insanlara saygınız olsun. Sonra buralardan insanlar arkanızdan saymasın.