onur kardeşim bu temayı o mu yapmış... bence bu kişi aktifbilisimden çalmış... www.nazarshell.com 'un aynısı... sadece üzerinde renk değiştirilmiş
ayrıca nazarshell ile diyaloğum iyidir... bende ilk önce çok beğenmiştim. kimden aldın dedim aktiftema'dan demişti...
bu konuyu şans eseri gördüm... iyiki görmüşüm. çünkü onur kardeşimi yakından tanırım. ve kimseye bu güne kadar bir yamuğu olmamıştır.
bu neticede ilhandizayn hem haksız hemde haklı konuma geçmeye çalışıyor...
www.ilhandizayn.com www.nazarshell.com ilhandizayn adlı üyenin suçlu olduğu ve onur kardeşimizin suçsuz olduğunun kanıtı...
başka delile gerek yok...
ilhandizayn.com Tasarım Hırsızları
62
●4.942
- 22-02-2010, 23:21:28Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Burada benim nickimi kullanarak bu arkadaşımıza suc duyurusunda bulunmustur şifremi geri aldım aynı şeyleri banada yaptı msn den ve telden küfürler etti insanlara yardım ettikten sonra insanların anasın bacısına karısına telefon acip küfür eden ve linbilisim hizmetlerini hırsızlıkla suclayan adi adamın birisidir bu insanlar sakın calısmayın benim maddi kudretim yok iken benim 3 aylık vps ücretimi ödedi bu konu ile ilgili hiç bir diyeceğim yok fakat bir kardeşimizi bir arkadaşımızı kendisine savunduğumuz için bizim yedeklerimizi vermeden bütün yedeklerimizi silip ve telefon la ana avrat allah kitap küfür etmiştir... bu insana kanmayalım arkadaşlar dolandırıcının ve hırsızın tekidir bilginize....
- 22-02-2010, 23:25:21geçmiş olsun.
Daha önce sizin kullanıcı adınızla yazılan mesajlardan kendisinin olduğu açıkca ortadaydı zaten... - 23-02-2010, 02:55:17Sadece sunu dicem size allah yukarda görüyo kimin ne oldugunu ben sizi allaha havale ettim hakimda atip tutuyosunuz ii hoş.. i atmalar ben dolandiriciyim demi 3 ay sunucu parani ödedim yiyenim hasta dedin para gönderdim kanitlari duruyo isterseniz suna bilirim sen ne yaptin Dördüncü ay sunucu parani ödemedim diye botnetle bana saldirdin insanlik busa adaletiniz buysa helal olsun Tencere yuvarlandi kapagini buldu:P
- 23-02-2010, 04:29:15
- 23-02-2010, 18:56:43@Yaban edebini takıl adam gibi konuş.
Şikayet ettim. Konunun kilitlenip Yaban nickli kullanıcının banlanmasını talep ediyorum...
Ya tescilini alıp kendinizi sağlama alacaksınız, ya da daha pekçok çakmacıyla böyle uğraşmaya devam edeceksiniz..