• 26-06-2009, 16:18:50
    Üyeliği durduruldu
    @EmirYILDIRIM sen yaşından başından utanmadan iftira atarken şerefsizlik yapmamışmı oluyorsun sen ?

Bari iftira atıyorsun kanıtla dedinildiğinde kanıtlarsın burada kimsenin ekmeği ile oynayamazsın, bunu iyice aklına yerleştir.

Sen düşündünmü o -rep noticesini bana ' xx ' yazdı !

Neden yazdı durduk yere yazacaz değiliz sanırsam,

Büyüklük bende kalsın yinede bir anlık sinirli iftiracı olan yani ' SEN ' çileden çıkarttığın için yazdım bir anlık sinir büyüklük bende kalsın ÖZÜR DİLERİM.

Bu konudaki son mesajım iyi forumlar,
  • 26-06-2009, 17:51:06
    Üyeliği durduruldu
    Böyle saçmalık olur mu ya böyle dengesizlik olur mu Allah aşkına ya. Ya yemin ediyorum ne diyeceğimi bilmiyorum bu insana. İnsan demeye bin şahit. Sen kimsin ki benim ailemden bir şahsı bu olaya katıyorsun? Utanmadan birde MSN 'de belki elinden öpmüşümdür deyip gülüp siliyorsun MSN 'inden?

Şunu bilmiyormusun ki "Anne" kutsal bir varlıktır. Şiddetle kınıyorum seni. Senden alışveriş yapacak insanıda kınıyorum.
  • 26-06-2009, 20:05:41
    Üyeliği durduruldu
    EmirYILDIRIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle saçmalık olur mu ya böyle dengesizlik olur mu Allah aşkına ya. Ya yemin ediyorum ne diyeceğimi bilmiyorum bu insana. İnsan demeye bin şahit. Sen kimsin ki benim ailemden bir şahsı bu olaya katıyorsun? Utanmadan birde MSN 'de belki elinden öpmüşümdür deyip gülüp siliyorsun MSN 'inden?
    Şunu bilmiyormusun ki "Anne" kutsal bir varlıktır. Şiddetle kınıyorum seni. Senden alışveriş yapacak insanıda kınıyorum.
    Hic kımse ne olursa olsun bir kimsenin ailesinden birine laf sölemeye hakkı

yoktur.Aile Kutsaldır ama arkadasın msn konusmalarındanda bakılınca aldığı

terbiye 0 ve Nedense 10 yıllık bır fırmamışlar ama nedense müşterisiyle kankası gibi

konuşuyor.Önce iyi bir hizmet verin ondan sonra burda millete laf yetiştirmeye

çalışın
  • 30-06-2009, 05:01:43
    Üyeliği durduruldu
    Ayıp be.. Ayıp.
  • 30-06-2009, 12:12:05
    Üyeliği durduruldu
    Bu konuda da -rep veren kendisi ve yalamalarına selam olsun. Gerçekler acıdır. Ama yaptığınız şey dahada acı verici.
  • 30-06-2009, 12:35:35
    ayıp :S
  • 01-07-2009, 02:03:04
    pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle Selamlar,
    Güzel konunuz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum size,
    KO Serverınız yedeklerinizi aldık ve bizde elemanımın evinde tadilat olması nedeni ile nete giremiyor girsede ben 30dk lık bir giriş yapıyor o sırada ben olmuyorum. İçiniz rahat olsun ki size yarın sabahtan yedeklerinizi ulaştıracam.
    Şu anda datalayt yusuf bekar sunucumu kapatmış durumda ,
    Benim açıklayacağım bir şey yok burada bu konuda bir tane dolandırıcının yüzünden sizleride mağdur ettik ama elimden inanın birşey gelmiyor ne yapabilirim çaresizim şu anda bir tek siz mağdur olan kişide değilsiniz bu forumda müşterilerim mevcut durumun ciddiyetini kendileri biliyorlar,
    Sevgilerimle,
    Adamı Baya bi oyalayıp Durmuşsun Yazışmalara Göre Adam Parayı sana ödüyor başkasına degil seninle anlaşıyor ama sen sürekli aksilik çıktı diyorsun bunun hiçbir açıklaması yoktur.
  • 01-07-2009, 03:05:04
    Konudaki tüm mesajları baştan sona okudum.

@pixaturk, 10 yıllık firma bu konuyu açtırmaz, verir parasını müşteriyi sustururdu.
  • 01-07-2009, 03:22:41
    JoNeSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konudaki tüm mesajları baştan sona okudum.
    @pixaturk, 10 yıllık firma bu konuyu açtırmaz, verir parasını müşteriyi sustururdu.
    +1

Veriyorum sana..