@EmirYILDIRIM sen yaşından başından utanmadan iftira atarken şerefsizlik yapmamışmı oluyorsun sen ?
Bari iftira atıyorsun kanıtla dedinildiğinde kanıtlarsın burada kimsenin ekmeği ile oynayamazsın, bunu iyice aklına yerleştir.
Sen düşündünmü o -rep noticesini bana ' xx ' yazdı !
Neden yazdı durduk yere yazacaz değiliz sanırsam,
Büyüklük bende kalsın yinede bir anlık sinirli iftiracı olan yani ' SEN ' çileden çıkarttığın için yazdım bir anlık sinir büyüklük bende kalsın ÖZÜR DİLERİM.
Bu konudaki son mesajım iyi forumlar,
Fiber Telekom / Yaşadığım Hüzün Verici Olay ! ( Rezillik )
72
●5.094
- 26-06-2009, 17:51:06Üyeliği durdurulduBöyle saçmalık olur mu ya böyle dengesizlik olur mu Allah aşkına ya. Ya yemin ediyorum ne diyeceğimi bilmiyorum bu insana. İnsan demeye bin şahit. Sen kimsin ki benim ailemden bir şahsı bu olaya katıyorsun? Utanmadan birde MSN 'de belki elinden öpmüşümdür deyip gülüp siliyorsun MSN 'inden?
Şunu bilmiyormusun ki "Anne" kutsal bir varlıktır. Şiddetle kınıyorum seni. Senden alışveriş yapacak insanıda kınıyorum. - 26-06-2009, 20:05:41Üyeliği durdurulduHic kımse ne olursa olsun bir kimsenin ailesinden birine laf sölemeye hakkıEmirYILDIRIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yoktur.Aile Kutsaldır ama arkadasın msn konusmalarındanda bakılınca aldığı
terbiye 0 ve Nedense 10 yıllık bır fırmamışlar ama nedense müşterisiyle kankası gibi
konuşuyor.Önce iyi bir hizmet verin ondan sonra burda millete laf yetiştirmeye
çalışın
- 30-06-2009, 12:12:05Üyeliği durdurulduBu konuda da -rep veren kendisi ve yalamalarına selam olsun. Gerçekler acıdır. Ama yaptığınız şey dahada acı verici.
- 01-07-2009, 02:03:04Adamı Baya bi oyalayıp Durmuşsun Yazışmalara Göre Adam Parayı sana ödüyor başkasına degil seninle anlaşıyor ama sen sürekli aksilik çıktı diyorsun bunun hiçbir açıklaması yoktur.pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle