pixaturk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Fiber Telekom / Yaşadığım Hüzün Verici Olay ! ( Rezillik )
72
●5.094
- 20-06-2009, 11:50:24Üyeliği durdurulduHocam hatırlar iseniz bana arcadeuo.net işletirken 1 tane vps müşteriniz vardı referans verdiniz konuştum falan adam zaten memnun değildi şuanda hala görüşüyoruz. Ayrıca 768 mb ram VPS i bana 15 tl ye düşmüştünüz. Zorlasam üste para vericeksiniz. Gerçekten neler karıştırıyorsunuz anlamıyorum. Dobixo ile çalışıyorum ve sorun yok sorununda onda olduğuna inanmıyorum. SAYGILAR.
- 20-06-2009, 13:52:51Üyeliği durdurulduEmir yıldırım kanıtlarmısın 15 TL' e kadar düştüğümü iftira atmakla elinize ne geçiyor ?
Bu konudaki son mesajım kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilim kimsenin parasını alıp kaçmadıkta biz alnımız açık bizim kaç yıllık olduğumuzuda kimseyi ilgilendirmez. - 20-06-2009, 14:39:36Aldınınızın açık olduğunu buradakiler gördü zaten
Bencede daha fazla konuşman senin açın daha iyi olmayacak. Çöktükçe Çöktün. Yaşınla bazı kişilere senden yaşça büyüğüm diye saygı görmeye çalıştın ama onuda alamadın. Bence daha fazla kendini savunmak bir yarar getirmeyecek sana şuan en azından kendini birazcık savunabiliyorsun
- 20-06-2009, 14:50:20(baştan sonra okudum yazılarıı)
Müşteride iyi sabır varmış ya,
Bir Kere geçen konuşma çok kalitesiz en başından belli herşeyi bıraktım bir kere ticaret yapıyorsan esnaf isen saygılı bir şekilde konuşman gerekiyor,Birde halledecez hallederiz bana güven gibi olaylar çok komik
yazık
- 20-06-2009, 14:57:29"7/24/365" destek dediğiniz halde, "mesai saati bitti destek veremiyoruz." diyebiliyorsanız ;
1- 7/24/365 anlamını bilmiyorsunuz.
2- Kendinizle çelişiyorsunuz.
3- "Bu müşteriyi kapmam lazım" diye sunmadığınız hizmetleri sunduğunuzu belirtiyorsunuz.
Ayrıca msn konuşmalarını okudum. Bir kişi müşterisiyle bu kadar lakayıt konuşmamalı. - 26-06-2009, 14:38:50Üyeliği durdurulduGereksiz adamlar ile çalışırsan böyle olur Caner 'cim.
Adam bana -rep atmış sebebide "ananı" böyle şerefsizlik olur mu ya?
Buyrun buda Ss si. = [media]http://img520.imageshack.us/img520/8544/55239503.jpg[/media]
)))) +1
Bencede daha fazla konuşman senin açın daha iyi olmayacak. Çöktükçe Çöktün. Yaşınla bazı kişilere senden yaşça büyüğüm diye saygı görmeye çalıştın ama onuda alamadın. Bence daha fazla kendini savunmak bir yarar getirmeyecek sana şuan en azından kendini birazcık savunabiliyorsun