böyle birşey olacagını tahmin etmiştim ucuz etin yahnisi yavan olur
58
●2.717
- 22-02-2010, 17:26:16Eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım bunları.
Bu nasıl bir iletişim tarzıdır! Bu ne demektir?
Deli misiniz, divane misiniz kardeşim?? Direkt ödemenizi yapın deyin, böyle beceremediğiniz katakulli yollarına girmek niye?Alıntı - 22-02-2010, 17:32:46
- 22-02-2010, 17:46:02Arkadaşlar bu kişi karalihosttan alıyormuş hostu Karali hostu aradım sizin böyle bir avukatınız varmı diye yok dedi ben bu kişiye bilgisiz bu işe yeni başlayan birisiyiş gibi kendimi tanıttım ve Çamlıca Host bana o emaili attıktan benim ona verdiğim cevabıda sizinle paylaşmak isterim
Sayın Oğuzhan Bey ; sizden almış olduğum hostun parasını ödemediğim için beni mahkemeye vereceğinizi ibraz etmişsiniz verebilirsiniz yanlız vermeden önce su eksikleri biliniz 1) FAALİYET BELGESİNE SAHİP DEĞİLSİNİZ 2) VERGİ LEVHANIZ YOK ( Vergi Levhamız Çıkıcak dediniz ama vergi levhasını almak sadece 1 gün sürüyor ) 3) ÇAMLICA HOSTİNG ADINA başta R10 webmaster sitesi olmak üzere pek çok sitede adınıza şikayet bulunmaktadır siz benim mahkemeye verdiğiniz zaman unutmayınki sizden bu bilgileri isteyecekler doğal olarak sizdede olmadığı için direk mahkeme sizin üzerinize yönelecek artı olarak bu webmaster sitelerindeki sikayetlerinizde delil olarak sunulduğunda çıkmaz bir yola gireceksiniz Ayrıca Avukatımın Yaptığı Araştırmaya Göre ÇAMLICA HOSTİNG İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş bulunmamaktadır. Ve sizinle çalışan Gürkan KAYA isminde bir avukatında olmadığı tesbit edilmiş bulunmaktadır. Avukatınız yoksa size aile avukatımı verebilirim. Keza ben Şirket Avukatımı kullanıcağımdır. Domainimi size taşıttırmamamın sebebi r10 da adınıza bulunan pek çok sikayet ve Domain Şirketimle yapmış olduğunuz görüşmedeki konuşmalarınızdan Domain şirketimin size güvenmemesidir ve aynı şekilde Domain Şirketimede Gerekli bilgiler verilip Domainimle ilgili yapıcak olduğunuz herhangi bir zorlama ve istekte öncelikle bana haber verilecek ve sonrasında hakkınızda yasal işlem başlatılacaktır. Ayrıca bizim hakınızda arama yapmamıza gerek yok çünkü IP adresinizden gerekli bütün bilgilerinize bulunduğum ilin 1. Asli Mahkemesinden alınan karar ile IP adresiniz araştırılmış ve bütün bilgileriniz bulunmuştur. NOT : Size Bilgisiz gibi görünen her kişiyi bilgisiz sanmayınız keza size öyle görünüyor olabilirler
- 22-02-2010, 18:15:39Üyeliği durdurulduIronMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini geçtim eyvallah diyelim
madem bu adamlar size resmi yazı yazıyorlar neden her cümle sonuna Nokta [ . ] değilde Noktalar treni koyuyorlar [ . . . ]
bunu anlamış değilim
Farkettiniz mi bilmiyorum hiç bir firma cümlelerin sonuna ... koymaz bunu yazan sanırım 14-15 yaşları arasında biri almış yazıyı biryerden kendine göre değiştirmiş
Sizde bu oyunu devam ettirin
heveslensin biraz.