benimde müşterimin domainleri vardı orada. awbs ye geçince domain kontrol paneli adresini değiştirmişler. müşterim domainleri bizden aldığı hesabına aktarmak istiyor. ancak onlar da directi kullandığı halde panel adresini vermiyorlar. ve ancak transfer edebilirsiniz diyorlar. transfer kodunu da hala bekliyoruz.
domain sözleşmelerinde kullanıcı domainini başka hesaba aktaramaz diye bir madde yok. olsa zaten biz de böyle birşey teklif etmezdik. sonuçta yardımcı olmaları lazım.
sürekli satış temsilcileri online. ama destek için illaki icket istiyorlar. ticket attık bir de cevap gelse....
Bu Hosting Fikmasına Dikkat Edin.. Bizim Düştüğümüz Duruma Düşmeyin
17
●1.585
- 04-04-2007, 14:04:52tamam anladım. bide bu psa uzantılı dosyayı nasıl acabilirm bilgisi olan varmı.
hosting firması psa formatında yedekleri yollamıs. oyle duruyor. ne yapacağımı bilmiyorum.. ah bi istanbulda olsaydım. adamlar dalga gecer gibi bi dosya yollamıs. adamlara diyorum. zip le yolla. neyse bi care bulalım arkadalaslar. - 04-04-2007, 14:12:08belki ziplemişlerdirde uzantısını kıllığına psa yapmışlardır.yada şu programla yapmış olabilirler:
.: innDir.com :. En Güncel Program Sitesi
denetim masasından gizli dosyaların uzantılarını gizle özelliğini kapatıp uzantıyı zip yapın belki olur(tarzanca bi yöntem oldu ama
)
- 04-04-2007, 14:15:02.psa pleskin kullandığı yedek biçimidir.plesk kurulu sunucuya yüklenebilir.
bilgisayarınızda winrar ile açabilirsiniz. - 10-04-2007, 11:34:32zip ile acıyorum ancak arsivde sorun var diyor.. sanırım. winrarlada olmayacak.
bide adamlar. eski yedeği yollamıslar bir haftadır yeni yedeği istiyorum. adamlardan ses seda yok. adamlara kibarlıkla söylüyoruz olmuyor.. ama bu gidisle biraz kabalasmak zorunda kalacağım. - 10-04-2007, 12:57:21Üyeliği durdurulduBen burdan [ Turkishost Web Hosting Ve Internet Hizmetleri ] paketini almak üzereydim, bu haber canımı sıktı.
- 10-04-2007, 15:27:54Xempire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alma bence almakla hata yaparsın. parana yazık olur. benimkine oldugu gibi, suan zaten serverlarıda calısmıyormus. bir haftadır yedeğimi vermelerini istiyorum ama bir türlü alamıyorum. utanmadan sitemi kapatıyorlar ve yedeğimi vermiyorlar. bi dosyada veremeyecek kadar aciz bu insanlar. ve şunu söyleyeyim türkishostun teknik desteği cok kötü demedi deme istersen al hak vereceksin.
)