Fiber Telekom / Yaşadığım Hüzün Verici Olay ! ( Rezillik )
72
●5.094
- 19-06-2009, 19:04:33Üyeliği durdurulduBiz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz,
Yusuf bey' i bende seviyorum sayıyorum yani telefonlara cevap vermemek ne demek ya bu ? ne demek sunucum down olmuş hakkımda şikayet konusu açılmış foruma 10dk önce giriş yapılmış ö.m ve profiline yazdım mesaj nasıl cevap vermiyor bu ne demek ? insaf yani bende mağdur durumdayım şu anda bu kişide kullanıp kullanıp geri ödeme isteyen bir şahsiyet, - 19-06-2009, 19:20:52Üyeliği durdurulduBen 3'ün 5'in peşinde değilim adınızı karalamak gibi bir niyetimde yok sadece vaatlerinizle yaptıklarınız uyuşmuyor. 7/24 Destek dediniz msnde zaten büyük bir süre online olmuyorsunuz hadi msni geçtim Telefondan arayım diyorum hattımı kaybettim yenisini çıkaracam diyorsunuz. Sunucuda kapanmış galiba. Ortada düzgün bir hizmet yok inanın hizmetiniz güzel olsa seve seve devam ederdim ama değil işte. Lütfen ödememi geri iade ediniz.pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-06-2009, 19:49:03Üyeliği durdurulduBir Daha İnsanlara *********** Demeden Önce Arayıp Soruşturunuz.pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle