• 10-03-2015, 10:16:48
    Üyeliği durduruldu

7/24 Sipariş Ve Destek Hizmeti

NOT: FİYATLARIMIZDA %50 İNDİRİM YAPILMIŞTIR..

SİTE ADRESİ

www.youtubefaster.com

- Videolar 301 de Takılmaz.

- Tüm Raporlarımız Anlık Panelinize Düşer

- İzlenimden Dolayı Kanalınız Kesinlikle Kapanmaz.

- Bu İzlenimlerde Reklamlar Engellendiği İçin Adsense yada Partnere Yansımaz Dolayısıyla Kesinlikle Zararı Yoktur.

- İzlenimler Sayesinde İlk Sayfada Çıkma Şansınız Yüksek

- İzlenimler 30-80 sn Videoyu İzler Eğer HR Rotation olarak istenirse seçenek mevcut video sonuna kadar izletilir ve izlenim süresi kazanmış olursunuz.

-İzlenimler Genellikle Amerika, Rusya,Ukrayna gibi dünyanın bir çok ülkesinden gelmektedir.

-İzlenimlerle Partnere Girebilirsiniz.

-24 Saat içinde 150 k ya kadar izlenim gönderme gücüne sahibiz.

- İzlenimlerin yansıması 3-6-12-24 saat arası değişmektedir.
    İzlenimlerle ilgili sorun yaşadığında hemen paranızı iade ediyoruz eğer video sıkıntılı ise sistem direk iade yapar.

NOT: TÜM SERVİSLERİMİZ TEKRAR AKTİF

İZLENİM SEVİSİMİZİ KULLANAN ARKADAŞLAR PİŞMAN OLMASSINIZ SİSTEM HIZLI VE FAZLA GÖNDERİM YAPIYOR KISA BİR SÜRELİĞİNE 1 K İZLENİM ALAN MÜŞTERİLERE NEREDEN BAKSANIZ 1500- 2000 İZLENİM ATIYORUZ VE AYNI GÜN TESLİM...

Tüm Soru Öneri Şikayetleriniz İçin Lütfen Skype Ekleyin.

c1h4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sinanla epeydir çalışıyorum piyasada en az 7-8 firmayla çalıştım fiyat ve hızlı gönderim konusunda aralarında en iyisi diyebilirim..

darkman2008 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yoğun işlerden ancak yazma fırsatı bulabildim, Arkadaşın sitesinden beğeni satın almıştım fazlasıyla tamamlandı memnun kaldım bugün tekrar beğeni satın aldım fiyatlar gayet uygun kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum herkese öneriyorum saygılar..
    azatmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    10k gösterim satın aldım, arkadaş önce işi yaptı sonra ödemeyi aldı, gayet güzel bir ticaret oldu, teşekkür ve tavsiye ederim.
    xsamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşla çalışıyoruz şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık
    dürüst ve güvenilir iş yapıyr
    beytoo33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @dreamwalker hocam işinin ehli ve gerçek bir profesyonel bu kaliteli hizmet için kendisine teşekkürü bir borç bilirim....

....Kaliteli hizmet için başka biyere bakmaya gerek yok.....
    saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    izlenim hizmeti alındı gayet hızlı gönderim olmakta.
  • 10-03-2015, 10:28:20
    Sadece izlenimmi var ? Abone like ve dislike mevcut mu ?

Sent from my iPhone 5
  • 10-03-2015, 10:29:08
    Üyeliği durduruldu
    oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sadece izlenimmi var ? Abone like ve dislike mevcut mu ?

Sent from my iPhone 5

hepsi mevcut hocam abone like dislike anında yansıyor
  • 10-03-2015, 11:44:54
    deneme amaçlı beğeni aldım hocam bakalım sonuçları buradan bildireceğim teşekkürler
  • 10-03-2015, 13:03:58
    abonelerinde fiyatlarını resim atsan iyi olur ve neden dolar ?
  • 10-03-2015, 13:06:09
    Üyeliği durduruldu
    MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    abonelerinde fiyatlarını resim atsan iyi olur ve neden dolar ?

merhaba tüm fiyatlarımız sitemizin anasayfasında yer almaktadır. Dolar konusuna gelince sitemizin içeriği gördüğünüz gibi ingilizce yurt dışı satış yapıyoruz fakat bu hizmetten bizlerinde yararlanmasını istediğimiz için burada konu açma ihtiyacı duyduk fiyatlarımız gayet makul ve garantilidir izlenim abone gelmeme silinme durumunda para iadesi garanti ediyoruz.
  • 10-03-2015, 13:13:10
    Ödeme yöntemi ne paypal ile ödeme oluyormu ? fiyatlar uygunda yinede riskli gibi mesela 1000 abone alsak aynı siteden yönlenidrme ile aniden geldimi mutlaka google uyanacaaktır.O yüzden 100-100 alsak daha iyi gibi ? Fiyatlar baya baya uygun ama yinede insanlar güvenemez çünkü kanala abone çekimi yaptımı bir bakımdan kategori ifşa oluyor sizin tarafınızdan yada yurtdışı sirketler tarafından .
  • 10-03-2015, 13:20:42
    Üyeliği durduruldu
    MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödeme yöntemi ne paypal ile ödeme oluyormu ? fiyatlar uygunda yinede riskli gibi mesela 1000 abone alsak aynı siteden yönlenidrme ile aniden geldimi mutlaka google uyanacaaktır.O yüzden 100-100 alsak daha iyi gibi ? Fiyatlar baya baya uygun ama yinede insanlar güvenemez çünkü kanala abone çekimi yaptımı bir bakımdan kategori ifşa oluyor sizin tarafınızdan yada yurtdışı sirketler tarafından .
    Ödeme yöntemi paypal soyle soylıyım sırketımız ızleyıcılerıne begenenlere ve abone olanlara para oduyor bu abonelerın hepsı gercek kısıler olmak zorunda sıteden yonlendırme soz konusu degıl zaten sıteden bıle herhangı bır lınke tıkladıgınız refhıde yonlenıp ordan lınkınıze yonlenır yanı googleye herhangı bır header bılgısı gonderılmez ozellıkle abone konusunda boyle bır sıkıntı olması ımkansız ızlenım ve abone kasan musterılerıne sırket para oduyor ve zorunlu kural her ıp tek kanal tek hesap baglayabılır google ne kadar yakalamk istiyorsa bizde okadar yakalanmak istemiyoruz bu yüzden profesyonel bir çalışma dökülüyor ortaya dedğim gibi sıkıntı olan kanallarda ızlenımlerde abonelerde sılınmelerde para ıadesı yapıyoruz
  • 10-03-2015, 13:24:41
    dreamwalker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödeme yöntemi paypal soyle soylıyım sırketımız ızleyıcılerıne begenenlere ve abone olanlara para oduyor bu abonelerın hepsı gercek kısıler olmak zorunda sıteden yonlendırme soz konusu degıl zaten sıteden bıle herhangı bır lınke tıkladıgınız refhıde yonlenıp ordan lınkınıze yonlenır yanı googleye herhangı bır header bılgısı gonderılmez ozellıkle abone konusunda boyle bır sıkıntı olması ımkansız ızlenım ve abone kasan musterılerıne sırket para oduyor ve zorunlu kural her ıp tek kanal tek hesap baglayabılır google ne kadar yakalamk istiyorsa bizde okadar yakalanmak istemiyoruz bu yüzden profesyonel bir çalışma dökülüyor ortaya dedğim gibi sıkıntı olan kanallarda ızlenımlerde abonelerde sılınmelerde para ıadesı yapıyoruz
    Youtubefaster sitesi size ait degilmi ? 1000 abone çekimi oldumu panele kanal linkini yazıyoruz sizde görüyorsunuz ve sizde youtube işindesiniz o yüzden riskli tabi suçlamıyorum sizi yapan yapar yapmayan yapmaz.Ama özgün kanallar için güzel bol bol abone çekin kanalınız güçlensin baya ucuz çünkü.

Hayırlı satışlar ..