• 27-03-2014, 10:32:08

Kanalın içi boştur.
    Kanalın şifresi güçlü bir şekilde oluşturulmuştur kanalı teslim aldıktan sonra şifrenizi hemen değiştirmenizi tavsiye ederim.
    API keyde verilicektir.
    Kanalların partnerlik başvurusu yapılırken kullanılan kullanıcı adlarıda verilecektir.
    Kanal bilgisi excel adlı programda yazılıdır .xlsx olarak teslim edilicek.(exceli olmayanlar için txt dosyası hazırladım bir program indirip .xlsx dosyasını görüntüleyebilirler)

Stok bitmiştir isteyen olursa stok ayarlayabilirim.

Kanal başı için belirlediğim fiyat 5
    Ödeme paypal veya işbankası olucaktır.

Multi konu : Multi konu için tıkla

• 29-03-2014, 11:47:46
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı satışlar Samet , 2 tanede bana ayırabilirmisin akşam mesaj atarım.
  • 29-03-2014, 13:48:29
    ZACAMEDIA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar Samet , 2 tanede bana ayırabilirmisin akşam mesaj atarım.
    Teşekkürler Zafer mesaj attım görüşürüz akşama

Satış devam etmektedir, 9 adet stok kalmıştır...
  • 29-03-2014, 13:58:01
    Kanallar partner başvurusu yapılıp onaylanmış yüklenen videolarda telif vs.. yok ise para kazanmaya açık durumda mı ? Yani reklam çıkması hazır durumda mı ?
    Partner tarafından kazanılan minimum ödeme eşiği nedir ve paypal ile mi yapılıyor, şayet böyleyse paypal adresini kendi adresimizle update edeceğimiz vb. bilgilerimize girebilceğimiz partner dashboard ekranına giriş bilgilerimizi verecek misiniz?
    Kanallar ismi alınmış ve kullanıma hazır demişsiniz ben mesela haber videoları yükleyeceğim kanal isminin uyumunu nasıl edeceğim bu konularda bilgilendirir fiyat gönderirseniz memnun olurum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 29-03-2014, 14:28:32
    cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanallar partner başvurusu yapılıp onaylanmış yüklenen videolarda telif vs.. yok ise para kazanmaya açık durumda mı ? Yani reklam çıkması hazır durumda mı ?
    Partner tarafından kazanılan minimum ödeme eşiği nedir ve paypal ile mi yapılıyor, şayet böyleyse paypal adresini kendi adresimizle update edeceğimiz vb. bilgilerimize girebilceğimiz partner dashboard ekranına giriş bilgilerimizi verecek misiniz?
    Kanallar ismi alınmış ve kullanıma hazır demişsiniz ben mesela haber videoları yükleyeceğim kanal isminin uyumunu nasıl edeceğim bu konularda bilgilendirir fiyat gönderirseniz memnun olurum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Sorularınızın cevaplarını içeren bir mesaj atıldı hocam

Satış devam etmektedir...
  • 29-03-2014, 17:35:24
    Üyeliği durduruldu
    Bu partner ödemeleri nasıl yapıyor her aymı yoksa belirli ödeme eşiğimi var partner hakkında bilgilendirme yaparmısınız?
  • 29-03-2014, 17:43:16
    Dogrudantasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu partner ödemeleri nasıl yapıyor her aymı yoksa belirli ödeme eşiğimi var partner hakkında bilgilendirme yaparmısınız?
    Pm ile gereken cevapları gönderdim hocam

8 adet stok kalmıştır, satış devam etmektedir...
  • 29-03-2014, 21:42:57
    Kanal alınmış olup ödeme yapılmıştır. Teşekkür ederim...
  • 29-03-2014, 22:26:24
    cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanal alınmış olup ödeme yapılmıştır. Teşekkür ederim...
    Rica ederim hocam bol kazançlar

8 adet stok ile satış devam etmektedir...