• 20-04-2009, 02:18:38
    edit arkadaşlar anlamadıgım herkes site tanıtımı yapıyo biz yapınca neden bu kadar sorun oldu sitenin altında belirtme yapıldı

Burdaki kiz msnlerinin Gercekle Alakasi yoktur tamamen Hayal urunudur

bu sekilde ayıp yani
  • 20-04-2009, 02:27:46
    Üyeliği durduruldu
    kendi tanıdığınız kızların msn'leride varmı?
  • 20-04-2009, 02:29:02
    Misafir
    çöp site
  • 20-04-2009, 02:41:08
    tvo
    Üyeliği durduruldu
    Reaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendi tanıdığınız kızların msn'leride varmı?
    Katılıyorum
  • 20-04-2009, 02:41:57
    Sohbet sitelerinde tanıtarak daha çok hit alabilirsin burdan pek iş çıkmaz sana
  • 20-04-2009, 02:47:11
    burdan gelecek para sana ne kazandircak alana ne kazandircak. milletin kizkardesinin sevgilisinin karisinin msni sitelerde dolascak oylemi? namus denen degeri biraz on planda tutun bari..
    Ayip be.. birde ilk konun bu forumda.. Boyle seylere musade verilmemesi lazim.
  • 20-04-2009, 02:49:12
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kizlar mi yenilendi yoksa yeni msn mi acmislar.Eskilerini napacagiz silelim mi ah melahat ah
  • 20-04-2009, 02:50:53
    Misafir
    Bu arada çöp site yazmıştım. Bence hafif olmuş. Çöplük desem daha doğru olur.

Üye alımı normalemi çevrildi? İpini koparan üye olmaya başladı sanırım. Ben mod olsaydım bu konuyu açanı sorgusul sualsiz süresiz banlardım. Büyük ihtimal tanıtım yapıp çıkmıştır. Bir süre sonra farkederse geri gelir. Farketmezse gelmez bile.

Bende senin bildiğin bazı msn adreslerini soracaktımda ensest v.s şeyler yasa gereği yasaklandı. Bu nedenle sormuyorum.

Bu arada -rep i ben verdim. -13 felan gitti. Küfür edersen bende seni..
  • 20-04-2009, 02:52:43
    iRC
    Üyeliği durduruldu
    Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arada çöp site yazmıştım. Bence hafif olmuş. Çöplük desem daha doğru olur.
    Üye alımı normalemi çevrildi? İpini koparan üye olmaya başladı sanırım. Ben mod olsaydım bu konuyu açanı sorgusul sualsiz süresiz banlardım. Büyük ihtimal tanıtım yapıp çıkmıştır. Bir süre sonra farkederse geri gelir. Farketmezse gelmez bile.
    Bende senin bildiğin bazı msn adreslerini soracaktımda ensest v.s şeyler yasa gereği yasaklandı. Bu nedenle sormuyorum.
    Bu arada -rep i ben verdim. -13 felan gitti. Küfür edersen bende seni..

küfür edersen bende seni Chil harika bu laf