• 26-07-2014, 02:44:13
    Android Uygulamanızı Bedavadan Biraz Pahalıya 1 Saatte Yapıyorum,

Web sitenizin android uygulamaya mı ihtiyacı var ? Sitenizi tanıtmak ve google play'de yerini almasını mı istiyorsunuz ?
    Aradığınız çözüm burada 1 saatte 100TL karşılıgında uygulamanızı yapıyor ve mail adresinize atıyoruz isterseniz 24 saat içinde google play üzerinden ücretsiz olarak yayınlıyoruz.

Normalde freelance bir çalışan için 500-600 tl karşılığında özelliği olmayan bir uygulama mı almak istersiniz? Yoksa 100 TL karşılığında bildirim özelliği olan, 2 renk seçenekli , içerisinde widgetlerı bulunan ve istediğiniz gibi özelleştirilebilen bir uygulama mı almak istersiniz ? Uygulamanın içerisine reklam koyabilir ve kazancınıza kazanç katabilirsiniz.

Sizlerin yapması gereken tek şek linkteki formu doldurmak (http://www.jotformeu.com/form/42057187661357)

ve ücreti
    paypal: paypal61@yandex.com adresin yapabilirsiniz

banka üzerinden ücret yatırmak isteyenler pm yolu ile hesap bilgilerimizi isteye bilirler

İsterseniz adınıza faturada kesiyoruz fakat fiyattı o zaman sabit tutamıyoruz vergilerin ekleneceğini unutmayın lütfen.,

Referanslarımız
    https://play.google.com/store/apps/d...m.crytekturkey

https://play.google.com/store/apps/d...m.extra.oyuncu
  • 26-07-2014, 02:48:54
    Oncelikle Hayırlı satışlar hocam.

Mesajım bulunsun lazım olucak

Samsung Galaxy S II cihazından gönderildi
  • 27-07-2014, 02:02:16
    Konu güncel İş alımı Açıktır
  • 27-07-2014, 02:33:10
    Üyeliği durduruldu
    hayırlı satışlar hocam mesajım bulunsun ihtiyacım olacak.

Birde bir sorum vardı pm alabilir miyim
  • 28-07-2014, 16:10:32
    Konu güncel İş alımı Açıktır
  • 28-07-2014, 23:21:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    10 Numara

Arkadaşlar r10da alışveriş hayatım boyunca böyle bir ekiple çalışmadım başta tedirgin yaklaştım hiç alış veriş yapmamış birine ücretin yarısını gönderip iş yapmakla ama inanın hizmette sınır tanımıyolar uygulama yazılması için yaklaşık saat 12:00 civarında anlaştık uygulamamız yazıldı sorun çıktı ve saat 22:00 a kadar telefonda destek vererek isteklerimi dinleyerek sorunu hallettiler çalıştıkları ekibi burdan tebrik ediyorum çok güzel çalışma mantıkları var ilk önce müşteri memmuniyeti sanımca ilk müşterileriyim bundan iyi bir android yazılım ekibi bulmak zor imkansız hatta hocam allah yolunuzu açık etsin başka yazılım işleri olursa tekrar rahatsız edeceğim

İyi Akşamlar
  • 28-07-2014, 23:29:13
    bantumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    10 Numara

Arkadaşlar r10da alışveriş hayatım boyunca böyle bir ekiple çalışmadım başta tedirgin yaklaştım hiç alış veriş yapmamış birine ücretin yarısını gönderip iş yapmakla ama inanın hizmette sınır tanımıyolar uygulama yazılması için yaklaşık saat 12:00 civarında anlaştık uygulamamız yazıldı sorun çıktı ve saat 22:00 a kadar telefonda destek vererek isteklerimi dinleyerek sorunu hallettiler çalıştıkları ekibi burdan tebrik ediyorum çok güzel çalışma mantıkları var ilk önce müşteri memmuniyeti sanımca ilk müşterileriyim bundan iyi bir android yazılım ekibi bulmak zor imkansız hatta hocam allah yolunuzu açık etsin başka yazılım işleri olursa tekrar rahatsız edeceğim

İyi Akşamlar
    cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin sizin memnunıyetınız bızım ıcın önemli insallah tekar çalısma ımkanımız olur herturlu sorun ve sorularınız ıcın buralardayız
  • 28-07-2014, 23:58:43
    Merhaba aynı fiyata oyun da yaptırabiliyormuyuz ?
  • 29-07-2014, 00:34:07
    ozncnock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba aynı fiyata oyun da yaptırabiliyormuyuz ?
    oyun sıtesı ıcın androıd uygulamamı ıstıyorsunuz