• 04-07-2014, 22:58:20
    Malesef .keystore dosyamı kaybettim ve yenisini oluşturmak zorunda kaldım apk yüklerken malumunuz hata veriyor
     Yükleme başarısız oldu

Önceki APK’larınızdan farklı bir sertifika ile imzalanmış bir APK yüklediniz. Aynı sertifikayı kullanmanız gerekir. Mevcut APK’larınız dijital parmak izli sertifikalarla imzalanmış durumda:

[ SHA1: A7:30:41:BC:F6:99:D4:54:F9:A3:EB:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ]

ve yüklediğiniz APK'yı imzalamak için kullanılan sertifikalarda şu dijital parmak izleri var:

[ SHA1: B2:1A:5E:A3:84:A7:F5:83:9D:2D:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ]

önceki yüklediğim (şuan markette olan) uygulamamdan SHA1 yada imza sürümünü çekme imkanım yok mu ? illa sıfırlamak mı gerek uygulamaları
  • 04-07-2014, 23:35:05
    ilk keystore oluştururken kullandığın bilgileri hatırlıyorsanız (parola, isim vs.) proje dosyası mevcutsa tekrar oluşturup deneyebilirsin
  • 05-07-2014, 02:28:35
    SeoTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk keystore oluştururken kullandığın bilgileri hatırlıyorsanız (parola, isim vs.) proje dosyası mevcutsa tekrar oluşturup deneyebilirsin
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler, şifremi alias adımı..vs hatırlıyorum keystore dosya adıma kadar ama keystore dosyamı oluştururken (aynı şifre ve bilgilerle) sürekli yeni bir sha1 kodu üretiyor sıkıntım orda

Google amcanın bize verdiği Sha1 kodunu kullanamıyormuyuz ? yardımlarınızı bekliyorum
  • 05-07-2014, 14:40:35
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    keystore kişiye özel olduğundan kaybetmeniz sonucu tekrardan aynı uygulamayı yükleyip yeni bir keystore oluşturmanız gerek.Başka bir çözüm yolu yok bildiğim.
  • 06-07-2014, 00:07:40
    hocam bi bu adrese bak istersen.
  • 06-07-2014, 06:33:29
    Üyeliği durduruldu
    adminaktuel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bi bu adrese bak istersen.
    keystoreun şifresinimi unuttun hiç üzülme gel buraya diyor.

bu arkadaş keystoreun kendisini kaybetmiş. geçmiş olsun
  • 06-07-2014, 15:21:34
    Recover My Files ve sistem geri yüklemesi ne yazıkki işe yaramadı ama neyse tecrübe olmuş oldu uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemem gerekecek. Bu sefer keystore dosyamı bulut, USB, hosting nereye varsa depolıycam