Android Uygulama Yazma/Geliştirme Kitabı
6
●2.134
- 19-06-2014, 17:25:31Kitapla olacak şeyler değil. Oturup tek tek kod yazacaksın kendi elinle copy-paste olmayacak.fyzllh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-06-2014, 18:58:16Bina çıkmadan önce temel atmak lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki incelediğim kitaplar başlangıç için temel verip sizin dediginiz gibi tek tek kod yazmaya kadar ilerliyor. Ancak hangi yayinevi ve kitap almam gerektiğine karar veremiyorum. Kodlab yayinevi hakkında ne dusunuyorsunuz ?
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 19-06-2014, 21:36:31Hocam ingilizcen iyiyse http://it-ebooks.info/book/1428/ su kitabi bastirmani tavsiye ederim. Simdiye kadar tek 1 turkce android kitabi aldim, ondada yazar developer android sayfasinda ne var ne yok onlari copy-paste etmis kitaba. Ha ingilizcen yoksa baslangic seviyesi icin herhangi guncel veya yeni cikan android kitaplarindan biri isini gorecektir
- 20-06-2014, 10:02:22Malesef kitap okuyacak kadar geri ingilizcem yok.Swisyn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet inceledim biraz. Ancak kitap eleştirilerinden sonra vazgeçtim.
Benim de niyetim kodlab gibi. Ama henüz araştırıyorum. Hangi yayinevi hangi yazar ve kitap başlangıç seviyesinde yararlı olur diye.wyand0tte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi