• 19-06-2014, 14:37:49
    Android platformda uygulama,oyun yazma ve geliştirme için hangi kitabı önerirsiniz ? İnternetten araştırdım biraz ancak en doğru öneriyi yine geliştiriciler verir diye umuyorum.Bi kere alıp bana gerçekten bir şeyler katmasını istiyorum.
  • 19-06-2014, 17:25:31
    fyzllh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Android platformda uygulama,oyun yazma ve geliştirme için hangi kitabı önerirsiniz ? İnternetten araştırdım biraz ancak en doğru öneriyi yine geliştiriciler verir diye umuyorum.Bi kere alıp bana gerçekten bir şeyler katmasını istiyorum.
    Kitapla olacak şeyler değil. Oturup tek tek kod yazacaksın kendi elinle copy-paste olmayacak.
  • 19-06-2014, 18:58:16
    Bina çıkmadan önce temel atmak lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki incelediğim kitaplar başlangıç için temel verip sizin dediginiz gibi tek tek kod yazmaya kadar ilerliyor. Ancak hangi yayinevi ve kitap almam gerektiğine karar veremiyorum. Kodlab yayinevi hakkında ne dusunuyorsunuz ?

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 19-06-2014, 21:36:31
    Hocam ingilizcen iyiyse http://it-ebooks.info/book/1428/ su kitabi bastirmani tavsiye ederim. Simdiye kadar tek 1 turkce android kitabi aldim, ondada yazar developer android sayfasinda ne var ne yok onlari copy-paste etmis kitaba. Ha ingilizcen yoksa baslangic seviyesi icin herhangi guncel veya yeni cikan android kitaplarindan biri isini gorecektir
  • 20-06-2014, 05:42:01
    Android Programlama adında Aysan Ethem Narman'a ait bir kitap mevcut piyasada kendim alıp memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.
  • 20-06-2014, 08:10:10
    kodlab ın kitaplarını aldım ben güzel yönlendiriyor, ama java bilgin yoksa yinede bir bilenden eğitim almanı öneririm.
  • 20-06-2014, 10:02:22
    Swisyn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam ingilizcen iyiyse http://it-ebooks.info/book/1428/ su kitabi bastirmani tavsiye ederim. Simdiye kadar tek 1 turkce android kitabi aldim, ondada yazar developer android sayfasinda ne var ne yok onlari copy-paste etmis kitaba. Ha ingilizcen yoksa baslangic seviyesi icin herhangi guncel veya yeni cikan android kitaplarindan biri isini gorecektir
    Malesef kitap okuyacak kadar geri ingilizcem yok.

alisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Android Programlama adında Aysan Ethem Narman'a ait bir kitap mevcut piyasada kendim alıp memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.

Evet inceledim biraz. Ancak kitap eleştirilerinden sonra vazgeçtim.

wyand0tte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kodlab ın kitaplarını aldım ben güzel yönlendiriyor, ama java bilgin yoksa yinede bir bilenden eğitim almanı öneririm.
    Benim de niyetim kodlab gibi. Ama henüz araştırıyorum. Hangi yayinevi hangi yazar ve kitap başlangıç seviyesinde yararlı olur diye.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi