+18 Msn Show Sitesi (Dakika Satın Almalı) - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > E-Ticaret > Alışveriş Bölümü > Script Satışı
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Script Satışı Kendi yazdığı scriptleri satmak isteyenler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 19-12-2009, 01:52:23
Üyeliği durduruldu
 
Standart +18 Msn Show Sitesi (Dakika Satın Almalı)

(Dakika Satın Almalı)

sadece 1 kişiye satıLacaKTır..

+18 msn Show sitesi ...

bu site sayesinde model tutup (o konuda yardımcı olacağız ) gelen ziyaretcilere dakika aldırıp sitenizden para kazanabilirsiniz...

Anlatacak fazLa birşey yok demo adresini pm İsteyin

FİYAT : 100 TL SADECE SCRİPT



HOST DAHİL SCRİPT FİYATI İSE : 115 TLDİR..
500 MB Disk Alanı
8 GB Aylık Trafik
5 Adet Subdomain
10 Adet Veritabanı
10 Adet Mail Adresi

Konu ScriptMedya tarafından (19-12-2009 Saat 02:10:42 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 19-12-2009, 01:53:33
 
Standart

gönder bakalım usta bi pm bakalım.
__________________
herkez seo biliyor :)
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 19-12-2009, 01:59:56
Üyeliği durduruldu
 
Standart

pm Gönderildi...
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 19-12-2009, 03:11:01
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

model ayarlama ayrıntısı ile birlikte pm gönderirmisin
__________________
yorum istanbul
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 19-12-2009, 03:31:36
 
Standart

bende bir pm alabilirmiyim.
__________________
BGCReklam
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 19-12-2009, 03:37:45
www.ColorTR.com
 
Standart

Model detayıyla birlikte pm alabilirmiyim.
__________________
Freelance Web Tasarım
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 19-12-2009, 03:43:03
Üyeliği durduruldu
 
Standart

pmler yollanmistir.
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 19-12-2009, 03:45:04
 
Standart

Model ile ayrıntılı pm alayım
__________________
Adsense tavsiyeleri
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 19-12-2009, 03:51:00
Off diyorum..
 
Standart

detaylı bir pm atarmısın
__________________
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 19-12-2009, 05:41:12
www.ColorTR.com
 
Standart

Bu adam dolandırıcıdır.

Msn'e ekledim görüşüyorduk bana bir site verdi denemem için, girdim baktım siteye sonra demo kullanıcı istedim onuda verdi.

Neyse inceledim sistemi felan. İlk önce sitenin kendisinin olduğunu söyledi, sonra semih diyede bir ortağının olduğunu söyledi ve volkan diyede bir çalışanının.

Neyse dedim hesabıma deneme için kredi yüklermisin, oda hayır prensip olarak olmaz dedi. İyi dedim bir işe kalkışıyoruz 10tldenmi kaçıcaz ödemeyi yaptım ve krediyi yükle dedim.

Aradan 10 dakka geçti yok yarım saat geçti yok. Bu arada beni oyalıyor bizim salak eleman volkan yükliycek felan diye birşeyler sayıyor. Neyse bu arada ben şüphelendim ve sitedeki online iletişimdeki kişiyle konuştum (adı volkan ama bu kişiyle bir alakası yok) konuşmadan sonra firmanın sahibi beni cep telefonumdan aradı (online konuşmadan istemişlerdi bende verdim) bu adamın dolandırıcı olduğunu hakkında dava açtıklarını bu siteyi demo diye gösterip millete satmaya çalıştığını anlattı vs.
Allahtan kıl payı kurtulduk diğer yalanlar ve maddi zarardan.

Yaşadıklarım bunlar, bu adamın söylediklerine inanmayın.
http://www.scriptmedya.com/Tasarim buda scriptlere bakmak için pmden verdiği adres, hemen kapatmış zaten bu olaydan sonra.

Sitenin asıl sahibi: 0542 610 81 09 - Semih Bey (bilgilerini yazmamı kendi istedi)
Ve bu sistemin ona mal oluşu hiçte basit rakamlar değil, ben burda yazmayı etik bulmuyorum ama 4 haneli rakamdan oluşmakta


Ayrıca bu adamda bu sistemi kurmuş, çalışanların paralarını vermemiş dolandırmış. Semih bey anlatıyordu telefonda.

Yöneticilerin bu kişi hakkında gerekli işlemi yapmasını talep ediyorum.
__________________
Freelance Web Tasarım

Konu ColorTR tarafından (19-12-2009 Saat 05:47:46 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:23:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252