|
|
| |||||||
| Script Satışı Kendi yazdığı scriptleri satmak isteyenler |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Merhaba, Biraz önce sitede Van için script satışı gördüm. Çok hoşuma gitti bu iş. Bende imzamdaki scripti normalde 150 tl den satıyorum ve indirim sunmuyorum kimseye. Alanlar bilir bu durumu. Fakat; Bugünler de Van'ın yardıma ihtiyacı var. Kasım ayı boyunca scripti 100 TL'den vereceğim. Kasım ayı boyunca gelen tüm parayla mont vb. kıyafet alıp Van'a göndermeyi düşünüyorum. İstanbulda yaşayan biri olarak empatisiz kalmak imkansız. Allah hepimizin bu durumlarda yardımcısı olsun arkadaşlar.
__________________ 150 TL'ye Orjinal Sosyal Ağ Scripti Maksat üzüm yemekse afiyet olsun herkese... |
| |||
| Kızılay'dan öğrendiğim kadarı ile öncelikli ihtiyaç listesi şöyle; - Çadır - Battaniye, yorgan - Bot, kaban - Katalitik soba - İçme suyu - Kuru gıda ( pişirilmeden yenilebilir şeyler ) - Bebek maması - Bebek bezi Başkalarıda birşeyler göndermek isterse bilgi amaçlı yazmak istedim.
__________________ 150 TL'ye Orjinal Sosyal Ağ Scripti Maksat üzüm yemekse afiyet olsun herkese... |
| |||
| Güzel bir düşünce. 1 adet satın alındı. |
| |||
| Teşekkürler arkadaşlar, ben durumun bu kadar kötü olduğunu Van için hiç tahmin etmedim ama öyle malesef. Kızılay 168 i aradığımda konuşan kızcağız ağlamak üzereydi çok yorgundu. 600 bin kişi evsiz kalmış ve sokaktaymış malesef. İhtiyaçları belki aylarca sürecek. Ailemden birini kaybetmeyi düşünmeye bile korkuyorum. Onların psikolojilerini tahmin etmek imkansız. Bugün arkadaşım japonların türk büyükelçiliği bahçesine içi para dolu ve "başarabilirsin türkiye" yazan zarflar atıp kaçtığını söyleyince boğazıma herşey tıkandı emin olun. İnşallah bizim de bir faydamız gelir.
__________________ 150 TL'ye Orjinal Sosyal Ağ Scripti Maksat üzüm yemekse afiyet olsun herkese... |
| |||
__________________ 150 TL'ye Orjinal Sosyal Ağ Scripti Maksat üzüm yemekse afiyet olsun herkese... Konu zee tarafından (31-10-2011 Saat 16:04:36 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |