
07-01-2012, 19:31:31
|
| |
Alıntı: interkolik Nickli Üyeden Alıntı
css3 ile elbette uzar. Örneğimde ekrana göre arkaplan yaptım. (Benim ekranıma göre) 1 tane ekranla aynı boyutta, 1 tane ekrandan büyük ve 2 tane de ekrandan küçük resim olmak üzere 4lü değişimi yaptım.,
Arkaplanların değişimi gayet güzel ama şu problem var. Resimleri önyükleme yaptıramadığım için background değiştiğinde eğer resim henüz yüklenmemişse siyah ekran ile beklemesi. onload, $().ready felan denedim ama beceremedim ön yükleme olayını. Ama değişim olayı hazır. Bknz: arkaplan.html
Dipnot: j1.js jquery kütüphanesidir. |
İnterkolik eline sağlık güzel yazmışsın ama, css3 demişssin; b.zim için önemli olan yapılabilirlilik değil kullanılabilirlilik. Her tarayıcı css3 desteklemiyor. Çeşitli dosyalar yukleyerek bu problem aşılabilir ama benim yazdığım sistemde amaç kullanıcıya yük bindirmemek.(tek js dosyası ile istediğini eklentiye ulaşmasını sağlamak) Bence direk img çevirip img'leri uzatmak bana daha kolay ve mantıklı geliyor.
Ama uygulamanızı geliştirmeniz dileğiyle. Ben fırsat bulursam bu beta durumundaki uygulamayı biraz daha geliştirip ücretsiz olarak herkese sunacağım.
__________________ ücretli jquery ve psd to css işlemleri için pm. |