![]() |
|
| | |||
| İlkgazeteler arkadaşın daha önceden forumda yazdığı Googla Banned linki Sitenize Ban Kontrolü yapmak için : http://www.123promotion.co.uk/tools/googlebanned.php Arkadaşlar herkesin merak konusu oldu bu googla banned bende gelişmeleri aynen burada aktraıcam belki diğer arkadaşalra yardımcı olaiblirim tabi açılacakmı onuda bilmiyorum hemen kolları sıvayarak googla mail attım.. Not : Kimseyi yanlış bilgilendirmek istemiyorum nasıl yapacğaımı bende bilmiyorum ama olursa sizinde faydalanmanızı isterim.... Dear Google 3 weeks ago, ı entred my web sıte to google, but when ı researched thıs perıod ı didn't fınd my web site After that ı understood, my web sıte baned. ı request to open banned. My web sıte nerver make a spam , cause my web sıte is applicatıon of clasfield. __________________________________________________ __ 3 hafta önce sitemi ekledim ama farkettimki sitem banlanmış sitem spam yapmamaktadır açılmnasını rica ediyorum... Gerçektende çok hızlı çalışıyorlar mail anında geldi ve cevap olarak şunu yazmışlar... Thank you for writing to Google. We'd like to assist you, but we only respond to messages submitted through our online contact form. Please visit http://www.google.com/support/ to submit your message, and we'll get back to you soon. We apologize for any inconvenience, and we look forward to hearing from you. http://groups.google.com/group/googl...upport.general Adresine yazmamı istiyorlar ve bende dediklerini yapacağım umarım olur. ama herkes mail at falan dedi bu mail diil forum çok garip eğer bu konuda bilgili birisi bize yol gösterirse çok sevinirim...
__________________ Pr -0 Konu animask tarafından (01-06-2006 Saat 12:46:50 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |||
| Evet arkadaşlar Google Banned problemini hızla araştırıyorum cevap geldi ve bana söyledikleri şu oldu bak bakalım spam varmı yok mu ? Bunu google dan diilde forumdan birisi söyledi. http://tool.motoricerca.info/spam-detector/ Gözlerime inanamadım gerçektende spam olarak görüyordu ama Radmininde yardımlarını bekliyoruz yada bu problemin ne olduğunu söyleyecek birisi varmı. --------------------------------------------------------------- Invisible text found. Method(s): CSS 'display' property set to 'none'. Invisibility purpose: Impossible to say. Problem yukarıdaki gibi ve yüzlercesi var bir CSS neden böyle bir problem çıkarırki eğer problemse css leri çıkarmaya razıyım ben. Şimdilik bu kadar arkadaşlar umarım sitem açılır ama çocuk ta aynı şeyi yazmıştı 1 sene açılmayabilir yada 3 ay içinde açılabilir diye yazmıştı...
__________________ Pr -0 |
| | |||
| Hepsinde invisible texten bahsediyor Tomi denen yabancı çocuk sitende diyor eğer siyah zemine siyah yazı yazdıysan bunu spam olarak görüyor google invisible text dediğide bu sanırım ama işin garip tarafı ben sitemde böyle bir şey kullanmadımki. Aslında şöyle bi hata yaptım css de bazı fontları beyaz kullandım ama kodlardada diyelim beyaza gelenleri siyah falan yaptım. görünümde hereşey usule uygun ama kodlarda işte olmayabilir. Bakalım bi cevap daha bekliyorum ne dicek... 1 sene google Paşa kapalı ceza evinde yatacazmı dedik bakalım ne dicek
__________________ Pr -0 |
| | |||
| Evet arkadaşlar Tomiden cevap geldi Tomi diyorkine Siteni sil baştan yap yada temizleyebiliyorsan şu keywordları falan temizle ama diyor senin css de bi problem var o yüzden banlandın sanırım diyor.... siteni temizledikten sonra öyle 1 yıl falan banlı kalmıyorsun 1 hafta ile 4 hafta arasında banlı kalabilirsin diyor yapman gereken.... www.google.com/support/bin/request.py adresine girip google mesaj atman mesajını attıktan sonra google senin banını kaldıracak ve artık google yer alacaksın hepsi bu kadarmış... ben tominin yalancısıyım söyledikleri banada mantıklı geldi... Ben şimdi siteyi silip baştan sıfırdan yapıcam tek yaptığım hata bazı script kodlarını falan hazır kullanmam kendim yapmamam buda bana büyük ders oldu.... Baklım 1 ay sonra ne olacak....
__________________ Pr -0 |
| | |||
| Ya sıkıldım artık bu işen ya şimdi birisi daha bişiler yazdı oda diyorki senin siten banldı diiil benim site banlı mı diilmi. Sitem daha önce hiç google da listelenmedi yani bazıları diyorki siten yeni daha google eklenmedi diğerleride banlı diyor. bunu doğru düzgün nasıl bakıcam ben ya ![]() sitem: satgitsin.net
__________________ Pr -0 |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |