google googlede sitemi arıyor - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Google Pagerank
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Google Pagerank Google Pagerank hakkında herşey

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 03-12-2008, 00:41:15
Üyeliği durduruldu
 
Standart google googlede sitemi arıyor

arkadaşlar altta resimde gördüğünüz googlemi yoksa normal bir kullanıcımı siteme geliş kelimesi site:www.siteadım.com olarak gelmiş bu normal bir durum mu sizce
Alıntı ile Cevapla


Sponsored Links
  2  
Alt 03-12-2008, 00:43:29
 
Standart

Kendin olmadığına eminsin dimi
Alıntı ile Cevapla


  3  
Alt 03-12-2008, 00:45:17
Üyeliği durduruldu
 
Standart

dostum nereden arandığı ve hangi saatte hangi kelimeden arandığı yazmıyormu ben olsam ip adresim 66 ile başlamaz sanırım abd de oturmuyorum
Alıntı ile Cevapla


  4  
Alt 03-12-2008, 00:49:51
 
Standart

Bende bir kez böyle birşeye denk gelmiştim ama nedir nasıldır bilemedim üstünede düşmedim
Alıntı ile Cevapla


  5  
Alt 03-12-2008, 00:51:45
 
Standart

Alıntı:
fenomen20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum nereden arandığı ve hangi saatte hangi kelimeden arandığı yazmıyormu ben olsam ip adresim 66 ile başlamaz sanırım abd de oturmuyorum
Hacı ne bileyim , DNS'lerinle oynadıysan youtube için falan ondan dolayı böyle bir sonuç çıkmış olabilir ortaya.
Alıntı ile Cevapla


  6  
Alt 03-12-2008, 00:54:17
Üyeliği durduruldu
 
Standart

google özel pr mi ne verecek acaba
Alıntı ile Cevapla


  7  
Alt 03-12-2008, 00:54:58
 
Standart

google bot olmasın o hocam
Alıntı ile Cevapla


  8  
Alt 03-12-2008, 01:00:26
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Alıntı:
chnstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
google bot olmasın o hocam
bot googleden kelime aramasıyla geliyosa bottur sanırım ama hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım şimdiye kadar hergün bakarım googleden gelen kelimelere bu çok ilginç geldi
Alıntı ile Cevapla


  9  
Alt 03-12-2008, 01:40:54
 
Standart

66.249.... ip'li şahıs google.com'dan site:www.siteadın.com aramasını yaparak gelmiş, sanırım.
__________________
#
Alıntı ile Cevapla


  10  
Alt 03-12-2008, 01:43:52
 
Standart

IP Bot ipi değil.
Whois record for 66.249.85.85
Manuel kontrol yapmışlar görünüyor
Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Bookmarks
tesxc
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:10:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK