Merhaba ;
sitemde googleye indexletmiyorum. yani önbelleğe almıyor sitemi.
bu sayada bot siteye daha çok geliyor ve siteye uğrayacak ziyaretçiler, googlede önbellekten bakıp kaçamıyor. mecbur siteye giriyor.
sizce bu durum sitemi nasıl etkiler.
pr değerim 3 ve günlük 3500 ortalama hiti var.
artarmı azalırmı.
Googleye önbellek aldırmıyorum sizce nasıl etkiler
3
●598
- 24-06-2008, 11:31:00
- 24-06-2008, 13:45:20Mesela sitende Allah Korusun 500 iç sunucu hatası verdi. O anda ziyaretçinin o bilgiye çok ihtiyacı var. Önbellekten bakar. Zaten önbelleği genelde webmasterlardan başka kullanan sayısı çok az. Hitine göre oranlarsak günde en fazla 5-10 ziyaretçi kazanırsın.
- 24-06-2008, 14:46:51bu sorun benim için önemsiz, yani iç sunucu hatası vermesi ve önbellekten ulaşabilmeleri. olsada olur olmasada. site içeriğinde o türden kullanılacak fazla birşey yok yani.CyberDisposer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim öğrenmek istediğim, eğer önbellek alsaydı google bu benim arama sonuçlaırmı değiştirip hitimi artıracakmı yada değişen birşey olmazmı.
yani önbellek alsada almasada googledeki yerim aynıysa sorun yok.
böyle durması daha iyi.
ancak bu baya bir etkiliyorsa, yani önbellek alsa mesala arama sonuçlarıda daha iyi çıkacaksa, önbellek aldıracağım. ama gerekli değil aynı diyorsanız böyle kalacak - 24-06-2008, 14:53:28Önbellek aldırıp aldırmamayla sıra etkilenmiyor diye biliyorum. Hitiniz artabilir. Ama çok az. Çünkü önbelleği kullanmıyor genede kullanıcılar.