Google BAN - Önemli İpucu - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Google Optimizasyon
Kayıt ol S.S.S. Takvim Forumları Okundu Kabul Et

Google Optimizasyon Seo ipuçları, Google SERP optimizasyon ipuçları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:06:20
Başarı da Bir Sanattır!
 
Lightbulb Google BAN - Önemli İpucu

Google bir domaini banlamadan önce eğer affedilir bir hatası var ise önce uyarı maili ve süreli ban atar.
Sizin mailinizi google bilemeyeceği için aşağıdaki gibi 5 maili üreterek şansını dener.
domainimizin r10.net olduğunu düşünürsek ;
contact@r10.net; info@r10.net; support@r10.net; webmaster@r10.net; bilgi@r10.net

Bu konu hiçbir yerden alıntı değildir , direk tecrübe ettim . Bir seo müşterimin e-ticaret scriptinde coderın yaptığı bir konu google'ı rahatsız etmiş ve bu mailleri türeterek bize rahatsız olduğu konuyu örnekleyerek verip kaldırmamız/düzeltmemiz gerekliliğini hatırlatmış . Uyarı amaçlı 30 gün dizinimizden çıkarılıyorsunuz, 30 gün içinde sorun düzeltilmiş olursa yeniden dizinimize kabul edilirsiniz demişti. Sorunu giderdik, kodlamayı yeniledik , google'a dönüş maili attık. 30 gün dolduğunda ban açıldı ve seo işini yaptığımız kelimelerde kaldığımız yerden devam edebildik..
Bu maili alamasaydık sorunu düzeltemezdik ve süresiz banlı görünürdü , neden banlandı diye düşünür dururduk..
Özetle ;
Bu uyarıyı alabilmek, belirlenen gün içinde hataları giderip süresiz banlanmaktan kurtulmak için domaininizden contact , info , support , webmaster , bilgi @ mail uzantılarından en az birini açın daimi takip edebilmek için de normalde kullandığınız mailinize yönlendirin ki mail takip etme derdiniz olmasın..
__________________
Google'a Marka Satabilen Müstesna Kişilik!
Muzisyen.com.tr | Ücretsiz Blog Hizmeti | 3. Seo Yarışması | 4. Seo Yarışması | 5. Seo Yarışması
Doğal.gen.tr- Oto Kiralama-Rx-1
Herkes için yeni kazanç imkanı, yakında...
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:12:11
 
Standart

Çok sağol DEKAN Süper paylaşım..
hemen tüm domainlerimde açayım bu hesapları (:
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:12:36
 
Standart

diyelim boyle mailimiz yok ve sitemiz banlı ne oldugunu ogrenmek istiyorum.. google ile haberlesecegim mail in adı nedir ?
__________________
satılık sohbet siteleri
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:26:26
tombala...
 
Standart

domaınden degılde google webmaster accounttan alıyorlar maılı dıye bılıyorum
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:27:57
 
Standart

hemen hepsinden açıyım teşekkürler bilgi için.
__________________
Gönlündeki yaraların kanını dindir ,yüzde yüz TÜRK olduğun gün cihan senindir!
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:30:26
khn khn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Standart

teşekkürler paylaşım için dekan.
__________________
Dün Yapılan Hatalar Bugunun Tecrübesidir.
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:31:01
Başarı da Bir Sanattır!
 
Standart

AlwaysFC account mailim alakasız bir gmail üzerine.. 2 kez yaşadım bunu ikisinde de KİME ya da TO: kısmında contact@r10.net; info@r10.net; support@r10.net; webmaster@r10.net; bilgi@r10.net gibi 5 mail yazıyordu..

xJİNx onların mail içinde açıkladığı gibi oluşturulmuş linke tıklayınca google account'undan gelen mail ile birlikte dönüş yapıyorsun kastettiğim oydu elbette info@google.com gibi maili yok
__________________
Google'a Marka Satabilen Müstesna Kişilik!
Muzisyen.com.tr | Ücretsiz Blog Hizmeti | 3. Seo Yarışması | 4. Seo Yarışması | 5. Seo Yarışması
Doğal.gen.tr- Oto Kiralama-Rx-1
Herkes için yeni kazanç imkanı, yakında...
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:36:25
dna dna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Standart

super bilgi + rep valla
__________________
Your hand is on the job your eye is on playing
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:36:41
 
Standart

bi sitem ilk sayfada yukseldigim kelimede simdi nerede ancak google bilir ilk 50 de goremiyorum ( sayfa ) ... site neden ceza aldı net olarak ögrenemicem
__________________
satılık sohbet siteleri
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 03-01-2008, 16:39:06
 
Standart

teşekkürler dekan yararlı bir bilgi
__________________
Ne alırsan 5 lira
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:43:44 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.6 © 2000-2009, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204