![]() |
|
| |||||||
| Google Adsense Google Adsense bilgi paylaşım platformu |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| |||
| Birkaç site gördüm, firefox ile ilgili domain alınmış ve siteye google adsense tavsiye reklamı olan Firefox indirin butonu koymuş, ornek netinkurdu.com/firefox-indir/ firefoxindir.com canlitv.tv/firefox/ Bu siteler acaba Adsense kurallarına uygun mu? Teşekkürler |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ $500.000 kazanma şansı! |
| ||||
| TR-FIREFOX Bu da benim site. Siteyi kurmadan once GOOGLE'a bizzat mail atip sordum "bir sakincasi var mi diye" ama tam tersine "Memnun oluruz" dediler... Ve 10cent ile 1$ arasinda veriyor... |
| ||||
| orda firefox sitesi yok, adres cepmaster'e yonlendiriliyor. burda boyle seyler yaparsan uyarilirsin. Alıntı:
__________________ elvirs.com |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Domain Dolandırıcısı copil_serkan@hotmail.com | SpecialHost | Şikayetim Var | 31 | 10-02-2008 18:55:45 |
| sitenizin şu anki ve gelecek PS sini ve Backlinklerini tek siteden Öğrenin | xcopy | Google Pagerank | 29 | 12-01-2008 23:25:42 |
| Hangi antivirus yazılımı | radmin | Webmaster Genel konular sorunlar | 54 | 31-12-2007 23:16:47 |
| PR4 Firefox Sitesi | turkcekaynak | Link Borsası | 0 | 16-12-2007 22:14:31 |
| Yepyeni Bir Dizin,Karşılıksız | Hital.Org | testraL | DMOZ ve Diger Dizinler | 12 | 18-08-2007 19:24:45 |