Googlemi Spam cı Yoksa Bizmi ?? - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Google Adsense
Kayıt ol S.S.S. Takvim Forumları Okundu Kabul Et

Google Adsense Google Adsense bilgi paylaşım platformu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 20:48:20
 
Standart Googlemi Spam cı Yoksa Bizmi ??


Rasgele internetten dolaşırken Google adsensede yayınlanan Gittigidiyor.com um Reklamı dikkatimi çekti
Resimde gordugunuz gibi Gittigidiyor Adlı site Virüs Satıyomuş
Merak ettim Linke tıkladım Cep telefonu satısı cıktı
Acaba Spamcı Kim ??
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 20:50:51
 
Standart

adwords reklamındaki başlığa kod yazarak aranan kelime reklam'a yazdırılabiliyor.
ciddi bir spam ve ziyaretçiyi yanıltan bir yöntem.
__________________
Sitenizden link satın
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 20:52:52
 
Standart

Alıntı:
optmaster´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
adwords reklamındaki başlığa kod yazarak aranan kelime reklam'a yazdırılabiliyor.
ciddi bir spam ve ziyaretçiyi yanıltan bir yöntem.
Peki yasak mı ? Yoksa serbest mi ?
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 20:59:45
 
Standart

adwordsta var böle bişi.Sen ben gibi kişiler yapıo
__________________
Film, mp3 ve kadın sitlerinden link alıyorum. pm.
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:08:24
 
Standart

adwords'un kendi ayarlarında var. ben 1-2 kelime için denemiştim fakat bir türlü çıkartamadım. sanırım bazı hesaplarda çalışmıyor.
buna "dynamic adwords title" deniyor.
__________________
Sitenizden link satın
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:09:57
Üyeliği durduruldu
 
Standart

GittiGidiyor.com istese yasal hak talep edebilir. Çünkü onların adını kullanarak kullanıcıyı yanıltıyor...
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:14:21
 
Standart

yanılmıyorsam,
zaten gittigidiyor.com yapıyor.
yoksa google neden boşu boşuna reklam yapsın ki , gittigidiyorun?
__________________
Film, mp3 ve kadın sitlerinden link alıyorum. pm.
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:16:02
 
Standart

bu konunun amacını anlamadım :S adam parayı vermiş istediğini yazar yayını yaptırır.. gittigidiyor yapıyor o yayını..
__________________
KartalPencesi.com
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:17:07
 
Standart

bu tamamen haksızlık oluyor ama :S çok saçma birşey bu.
yazıklar olsun google..
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 21:42:53
 
Standart

Alıntı:
kartalpencesi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konunun amacını anlamadım :S adam parayı vermiş istediğini yazar yayını yaptırır.. gittigidiyor yapıyor o yayını..
bu tarz bi savunma olamaz Ben reklama virüs diye Tıklıyorum cep telefonu satısı cıkıyor Yani SPAM
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:09:26 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.6 © 2000-2009, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204