![]() |
|
| |||||||
| Domain Domainlerinize alıcı bulmak yada domain almak isteyenlere ulaşın |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| |||
| merhaba arkadaşlar. az önce mailleirmi kontrol ederken junk bölümüne gelmiş olan aşağıdaki amile rastladım. fake midir? yada ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler Hello, We've found your domain for sale after visiting several auction sites. Please submit your price for consideration. We are in software development and support business (contractors of large corporation) At this time we are considering domain invetsing and reselling as additional dircetion of our investment strategy. Looking forward to do business with you. Regards, Brian Meredith COO TGN Software Services
__________________ takara bio ? takarabio.com |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| datateknoloji sorunu rahatlığı aymazlığı-konum kapatılmış | benikaydet | Forumda | 6 | 30-05-2007 11:21:04 |
| su nu decode edebılırmısınız | Evocel | PHP | 4 | 19-05-2007 23:37:03 |
| SMF forumum var SEO ayarı nasıl yapacam Acil yardım | gazeteajans | Google Optimizasyon | 1 | 10-04-2007 17:00:40 |
| Siteme Saldırı Var, Acil Yardım Bekliyorum | Crazy_Blood | Webmaster Genel konular sorunlar | 15 | 13-09-2006 15:48:17 |