Arkadaşlar bugüne kadar bir çok makaleci ile çalıştım. Aylarca çalışmış olduğum kişiler oldu . 1 2 kişi dışında hepsi fıs . İhtiyaçtan dolayı makale yazdırdım ama beğendiğimden değil. Evde Uçan Balon Yapılışı diye başlık verdiğim zaman bana 200 kelimelik makale ve içerisinde 3 tane kalın Evde Uçan Balon Yapılışı diye yazılıp gönderiliyor. Benim istediğim ise Evde Uçan Balon Yapılışını neden yapıyorsun, malzemeleri nedir, yapılışı ...
Adam yazmış örneğin ; Evde Uçan Balon Yapılışı pek kolay değildir. Çocuklarınıza yapacağınız bu balonlar ile onları sevindirebilirsiniz. Balon seçerken renkleri kafanıza göre seçebilirsiniz. Evde Uçan Balon Yapılışı ile çocuklara hediyeler verebilirsiniz. Evde kendiniz almış olduğunuz malzemeler ile Evde Uçan Balon yapabilirsiniz.
YA YAPILIŞI NEREDE BUNUN BE ARKADAŞ ???? MALZEMELER NEREDE ??? Sadece vermiş olduğum kelimeleri sığdırarak olmaz bu iş !!!
Eğer ben bu işi biliyorum örneklerim de bu bu bu diyen varsa göndersin referanslarını sürekli çalışalım ...
Adam Akıllı Makale Yazarı Neden Denk Gelmiyor ?
69
●3.687
- 04-12-2013, 18:14:02Üyeliği durdurulduBu şekilde makale hizmeti veren bir çok arkadaş var.
Ama sorun sanırım o şekil makale yazarı bulmak değil de fiyat konusunda yaşanıyordur.
100 kelime 1 lira yazanların ciddiye alınacak bir tarafı olmadığı ortada.
(İstisnaları ayrı tutalım ama bir makaleye emek verilecekse bedeli de yüksek oluyor. Bazen hem uygun fiyat hem kalite makale de bulunabiliyor) - 04-12-2013, 18:16:15Arkadaş varsa aylık ödeme kabul eden lütfen önerirseniz sevinirim.maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:16:15 -->-> Daha önceki mesaj 18:14:49 --
Ücret konusunda haklı olabilirsiniz. Yalnız o kadar konum var , kimse gelip bana demediki ''Sefa kardeş bak benim makalelerim diğerlerinden farklı iyice incele , ücreti fazla ama diğer makalelere göre daha kaliteli'' demedi kiozzyynl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-12-2013, 18:20:48Herhangi bir konuda bilgi vermek, bir gerçeği ortaya koymak, bir tezi kanıtlamak veya bir düşünceyi savunmak amacıyla kaleme alınan ve temel öğesi fikir olan yazılara*makale*denir.Makalenin özellikleri şunlardır:Makalede temel unsur düşünce fikirdir.Yazar, herhangi bir konudaki görüşlerini, belli kanıtlar, belgeler, inandırıcı veriler kullanarak anlatmaya çalışır, böylece okuyucuyu bilgilendirmeyi amaçlar.Makalenin amacı; açıklama, eleştiri, tanıtım, bilgilendirme de olabilir. Ama genellikle eleştirel tutum ön plandadır.
Alintidir.
Bu ozelliklerde yazilan bir yazi nasil 1 tl olabiliyor. Ve bir konuda bir kisi nasil 100 cesit yazabiliyor. Benim en az bir kac saatimi alir bir tanesi sanirim. - 04-12-2013, 18:21:06Üyeliği durdurulduMesajıma ekleme yaptım, kimse üzerine alınmasın. 1 liraya 100 kelime yazan kötüdür demedim ama her işin bir mesaisi var. Kimse 1 liralık makale için uzun uzun araştırma yapıp emek harcayamaz ki hayat şartları ortada.
- 04-12-2013, 18:23:39Biz makale tanımını yanlış niteliyoruz, aslında bizim yaptığımız iş düz yazı yazmak. Makale bilimsel bir konuda yazılan ve değeri parayla ölçülemeyecek bir yazı fakat bunun adını kim makale diye uydurmuşsa böyle devam ediyor.
Birde elinde bilgisayarı olan herkes yazı yazdığı için piyasa aşırı derecede düşüyor, her gün tarlada domates yetişir gibi makale yazarı bitiyor. E böyle olunca da kaliteli makale yazarları da hiç kazanamamaktansa günü kurtarmak adına minimum miktarlarla yazım yapıyor.
Tam da ilk mesajınıza istinaden bir cevap yazıyordum düzenleme yapmışsınız Rahmi bey, çok haklısınızmaniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-12-2013, 18:27:35Üyeliği durduruldu
- 04-12-2013, 18:37:39Bende makaleci arıyorumModerator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle