amerikadaniste.com ? - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > E-Ticaret > Alışveriş Bölümü
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Alışveriş Bölümü Yeni yada eski her türlü eşya alışverişi bölümü

Like Tree3Beğeniler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 26-10-2011, 10:17:13
 
Standart amerikadaniste.com ?

www.amerikadaniste.com başlıktanda anlaşıldığı gibi bu siteyi duyan yada alışveriş yapan varmı acaba ? üye olmak için aylık ücret alıyor + kredi kartı bilgileri vs istiyor güvenilirmidir ? veya abercrombie getirtebileceğim bir site varmı ?


Edit : sanırım konunun yeri yanlış
Bu mesajınızı beğenenler: uNCLaSTer

Konu GuNGoR35 tarafından (26-10-2011 Saat 10:20:22 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 26-10-2011, 11:28:57
Üyeliği durduruldu
 
Standart

hiç dıymadım görmedim ama bu işi yapan citi bank var ve üyeliğim var citi kartın olması lazım istersen sana abd den adres sağlıyabilirim hiç bir ücret komisyon istemem sadece kargo ücreti ödersin 20 30 dolar bişey tutar ama gümrük artık çok sıkı takılma ihtimaline karşı iyi düşün derim bu firma dahil kimse gümrükde takılmaz diye garanti veremez çünkü resmi bir giriş değildir.
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 26-10-2011, 12:01:57
 
Standart

Alıntı:
kaynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç dıymadım görmedim ama bu işi yapan citi bank var ve üyeliğim var citi kartın olması lazım istersen sana abd den adres sağlıyabilirim hiç bir ücret komisyon istemem sadece kargo ücreti ödersin 20 30 dolar bişey tutar ama gümrük artık çok sıkı takılma ihtimaline karşı iyi düşün derim bu firma dahil kimse gümrükde takılmaz diye garanti veremez çünkü resmi bir giriş değildir.
citi bank ile firmamızın ve kişisel olarak yüksek kartları var ama hiç duymamıştım bu işi yaptıklarını giyim olarak gümrükte takılcağını sanmıyorum akşam size pm atıcam
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 26-10-2011, 12:05:58
 
Standart

Alıntı:
GuNGoR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
citi bank ile firmamızın ve kişisel olarak yüksek kartları var ama hiç duymamıştım bu işi yaptıklarını giyim olarak gümrükte takılcağını sanmıyorum akşam size pm atıcam
Amerikadaniste güvenilir bir sitedir, fakat oldukça tuzludur. Neden direkt kendiniz getirtmiyorsunuz?
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 26-10-2011, 12:14:42
 
Standart

bu tarz siteler tırı vırıdır.
__________________
istanbultoptan.net
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 26-10-2011, 12:20:59
 
Standart

yahu ne trıvırısı. bilmiyosunuz yorum yapmayın bari. ewet bu site kaliteli bi sitedir we güwenilirdir. ben alışweriş yaptım buradan amerikadan bilgisayar getirtmiştim ki burdan alışweriş yapan bir çok tanıdığım war. rahatlıkla alışwerişine devam edebilirsin
Bu mesajınızı beğenenler: Tacambeg
__________________
In The Dark Planet of Dark People In the Dark Future DarkLords WiLL Rulez!
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 26-10-2011, 13:27:37
Take my breath away...
 
Standart

ah bide site açılsa
Bu mesajınızı beğenenler: music
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 26-10-2011, 13:28:57
 
Standart

Ne olduğu belli olmaz sitelerdir, her zaman problemler çıkarma ihtimali vardır. En iyisi kendiniz getirin.
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 26-10-2011, 13:33:04
 
Standart

Alıntı:
schreck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ah bide site açılsa
Hakikatten yahu daha site açılmıyor..
__________________
You may not vote on any more threads today.
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 26-10-2011, 13:34:14
 
Standart

Sıte açılana kadar Jameıkadan ısterız bız
__________________
Profesyonel Cep Telefonu Teknik Servisi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:18:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252