|
|
| |||
| Arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz galba. Adamlar diyor alexa toolbar ı yukleyin ve yukletin.Gazete ve haber siteleri gibi... Sitenizde bir yerde link verin ve yukletin böylece Sitenize o yukleyen kullanıcı girdiginde 1degil 5puan kazanmış olursunuz. VARMI DAHA ANLAMAYAN Haberturk.com gibi onceden yukletiriyordu Böylece alexa da ust sıralarda böylece turkcell gibi firmalar alexa ya bakıp reklam veriyorlar ANLAMAYAN VARMI ??
__________________ Hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken!.. |
| Sponsored Links |
| |||
| kendi toolbarimizi nasil yapiyoruz
__________________ http://www.aligurtuna.com |
| |||
| Alıntı:
yukarıda linki var dragilus.. |
| |||
| Yaw çıldırtırlar adamı bunlar ya. Zırt pırt sistem değiştiriyolar. Giren bize giriyo. Hayır duygularımıda anlatamıyorumki, küfürlü atasözleri içeriyor. Ben her Allahın günü biton bilgisayar görüyorum. Şimdiye kadar hiçbir bilgisayarda alexa toolbar ı bırak alexa.com a ait birşey göremedim. Google böyle salak bir anlaşma yaptıysa hata etmiştir. Kaldıki hem msn hemde google la nasıl anlaşıyorlar. Orasıda ayrı bir muamma. Bakalım daha neler çıkıcak başımıza..
__________________ http. |
| |||
| alexa.com bill amcanın degil ki. amazon.com un bir alt sitesi alexa.com. çok etkili bir faktör degil belki ama olsun.çok rakebetli kelimelere ait sitelerde bir faktör bir faktördür sıralamada etkili olan
__________________ Bir Güldün Yâr sen, hep elime batanı Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım... |
| |||
| Bu arada alexa yasadi.Cok buyuk iki firma peşinde koşuyo :P Peki benim bitane şehir portalım var.Alexa da belediyenin veya valiliğin sitesinden bile popüler olarak gorunuyo yanlışlık varmıdır.? Yani mesela googlede belediye veya valilik gibi sitelerin üzerine çıkamıyoruz.. |
| |||
Arkadaşlar, googleda sıralamayı belirleyen 75 kadar faktör var oldugu söylenmekte insanların tespit edebildigi ve birde google amcanın insanların bilmesini istemedigi başka arama sonuçlarını sıraya dizme faktörleri vardır.Sıralama sonuçlarını belirleyen bu 75 kadar faktörün içinde alexa sıralamasıda faktör sadece. Şöyle bir örnek vereyim. arama sonuçları sıralamasına girecek 10 sayfa sonucu olsa: bu 10 sayfanınde , title- descrion -keyword metaları-sayfada geçen kelime sayıları- aldıkları backlink sayıları- sayfalarından verdikleri link sayıları- sayfalarından html hata sayısı-pagerank degerleri,yüklenme süreleri ve bugun gibi 74 kriteri aynı ise o zaman 75.kriter olarak alexa sıralamasına bakılıyor gibi bir yaklaşım yapabiliriz eger kalan 74 kriteride aynı ise hangi sitenin üste olacağını belirleyen faktörlerden biri sadece alexarank. yoksa alexa degeri yüksek olan siteyi üste falan çıkartmaz diger faktörleri gözönüne almadan. Alexa rankı yüksek olan siteleri daha iyi indexliyor daha çok alt sayfalarına giriyor ve önemsiyor.Çünkü site öyle yada böyle popüler demek dünya sıralamasında.... Herkezin girdigi Popüler sitenin aynı kriter koşullarında daha önemsenmesi çok normaldir. Alexa sonuçta sıralama hizmeti veren bir şirket. Bu şirket verileri dünyadaki diger internet şirketlerine satmakta. Müşterileri arasında google şirketide var.
__________________ Bir Güldün Yâr sen, hep elime batanı Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım... |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |