reklam yerlerini yanlış mı yerleştir mişim bi bakar mısınız?
10
●1.152
- 05-04-2008, 12:14:45Html kodları- | Html Kodlari | | Javascript | | Webmaster Araclari | Htmlkod | Javakod | Css Kod - Ana Sayfa adresinin günlük hiti çoğul hiti 4000 tekil hiti 1500 civarı bulmaktadır fakat bu siteden kazandığım gelir 1,50 $ falan günlük bende mi sorun var yoksa geneli böyle mi sizde de mi böyle?
- 12-04-2008, 19:53:12En alttaki reklam alanını en üstte logonun altındaki boş alana koyarsan 4k tekil hitle günde 10-15 $ min kazanman olası. Ayrıca gene en üstteki bağlantı birimleri yerine gene içerik için adsense koymanı tavsiye ederim.
Öte yandan reklam renk seçimleri çok güzel. Tebrikler.. - 12-04-2008, 21:16:13Üyeliği durduruldusayfa açıldığında reklamların görünmesi lazım. site sanki para kazanmamak için dizayn edilmiş. reklamları kıyıya köşeye saklamışsın. çoğu ziyaretçi reklamları görmeden çıkar gider. ayrıca siya backround kullanmanı tavsiye etmem. hem gözü yorar hem de ziyaretçiyi kaçırır. mümkünse beyaz yada açık renkli bir arka plan kullanmanı tavsiye ederim. ayrıca reklam bağlantı birimini sitedeki linklerin arasına yerleştir. ama bunu ana sayfada değil de içeriğin olduğu iç safyalarda gerçekleştir.