• 07-02-2014, 19:58:11
    Arkadaşlar iş bankası banka kartım var. Paypal onaylı, başkalarına para gönderebiliyorum ama direk bankadan çekip gönderiyor. Ben paypal hesabıma para yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba?
  • 07-02-2014, 20:02:22
    vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar iş bankası banka kartım var. Paypal onaylı, başkalarına para gönderebiliyorum ama direk bankadan çekip gönderiyor. Ben paypal hesabıma para yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba?
    başkasindan para kaşiliği paypal alarak hesabina paypal yükleyebilirsin
  • 07-02-2014, 20:08:02
    başkasından yükleyebileceğiniz paypal bakiyesinin dispute olabileceği riskini düşünerek forumda güvenilir kişilerden almanızı tavsiye ederim.
  • 07-02-2014, 20:08:52
    peki hangi bankayla para yükleyebilirim
  • 07-02-2014, 20:15:24
    vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki hangi bankayla para yükleyebilirim
    banka ile yükleyemesin tanittiğin kartdan çekim yaparlar yada paypal nakit kartla anlaşmali kurumlardan yatırabilirsin. veya çekebilirsin.
    https://www.paypal.com.tr/nakit/
  • 07-02-2014, 20:51:32
    farklı bir paypal hesabı aç. ana hesapdan oraya para gönder. sonra o 2. hesaba girip ana hesaba ordaki parayı gönder bu şekilde kimseyle uğraşmadan zahmetsizce göndermiş olursun. tabi bunları yaparken çerezleri silmeli ve ip nizide değiştirmelisiniz mutlaka.
  • 07-02-2014, 23:20:41
    KadirKemal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    farklı bir paypal hesabı aç. ana hesapdan oraya para gönder. sonra o 2. hesaba girip ana hesaba ordaki parayı gönder bu şekilde kimseyle uğraşmadan zahmetsizce göndermiş olursun. tabi bunları yaparken çerezleri silmeli ve ip nizide değiştirmelisiniz mutlaka.
    sonuçta yine bir banka kartından veya kredi kartından çekim yapılmış olacak
  • 07-02-2014, 23:37:26
    KadirKemal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    jackspow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sonuçta yine bir banka kartından veya kredi kartından çekim yapılmış olacak
    2side mantıklı